Sådan udvikler og fastholder du jeres talenter

- igennem ny teknologi og viden om engagement og performance i realtid
Gratis seminar i København

I en tid hvor nye generationer stiller højere krav til egen udvikling, og hvor talentudvikling er blevet en central del af enhver organisationsstrategi, er vi nødt til at revurdere, hvordan vi arbejder med medarbejderudvikling, engagement og performance. I LEAD har vi den viden og ekspertise der er nødvendig for at udvikle, gennemføre og implementere nødvendige samt målrettede talentudviklingsindsatser.

I stigende grad har organisationer adgang til kontinuerlige målinger på alt, hvad der foregår i vores organisationer. Vi kan trække frisk data på alt fra produktion til marketing – og optimere performance på den baggrund.

Til gengæld måler 37% af danske organisationer trivsel og medarbejderudvikling mindre end én gang om året.

Men hvordan kan du måle engagementet i din organisation kontinuerligt og på effektiv vis? Hvordan sikrer du, at dette bliver oversat til konkrete handlinger hos lederne i din organisationen? Og hvordan oparbejder man en stærk feedbackkultur der sikre regelmæssige udviklingssamtaler mellem leder og talent?

Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på, når Stephanie Semay Bäckström fortæller om LEAD’s strategiske samarbejde med Silicon valley baserede Beaconforce. Her bliver der sat fokus på strategisk talentudvikling, hvor Beaconforce kan bidrage til bedre forståelse af ens medarbejdere.

 

Tid og sted:

13. august kl. 11.00 – 13.30

St. Kongensgade 81D, 1. th.,

1264 København K.

Tilmeldingsfrist er den 8. august

Se program nedenfor

Det er gratis at deltage, men da vi gerne vil sikre at alle interesserede får en plads, tillader vi os at opkræve et ”no show fee” på 500 kr., hvis du ikke møder op og ikke har meldt afbud senest dagen før arrangementet.

Beaconforce har udviklet et tool til at måle engagement og performance i realtid, hvor brugen af kunstig og emotionel intelligens både uddanner og rådgiver ledere baseret på hvordan deres team har det. Seneste cases i dette arbejde har vist reduceret medarbejderomsætning med 22% (og derved mindre tab af talenter) og mindsket antallet af sygedage med 27%.

Program

8.30 – 10.30: Lige inden dette seminar, afholder vi et andet seminar om datainformeret ledelse og evaluering, som du måske også kunne være interesseret i at deltage i. Læs mere og tilmeld dig morgenseminaret her. 

11.00 – 11.10: Velkommen og introduktion til LEAD

11.10 – 12.00: Indblik i arbejdet med talent – hvad siger forskningen? Hvad er de nyeste tendenser i talentprogrammerne?

12.00 – 13.00: Konkrete tilgange og værktøjer til at arbejde med talenter igennem bl.a. nyeste teknologi

13.00-13.30: Networking og sandwich

Programmet starter kl. 11.00, men lige forinden fra kl. 8.30-10.30 har vi et andet gratis seminar om datainformeret ledelse og evaluering, hvor du får en overordnet indføring i, hvordan du kan arbejde med data i din organisation.

Er du interesseret i at deltage i dette seminar også? Så læs mere og tilmeld dig her.

Hvem kommer:
Seminaret er relevant for både HR og ledere, samt for dig der arbejder internt med ledelses-, og medarbejderudvikling eller datainformeret ledelse.

Det får du med dig hjem

På 2x 45 minutter får du:

  • Seneste forskning inden for arbejdet med og fastholdelsen af talent.
  • Indblik i de nyeste teknologier, og hvordan disse kan bruges i arbejdet med talent og generel medarbejderengagement.

Oplægsholderne

null

Stephanie Semay Bäckström

Partner | Læs mere her

null

Andreas Fricke Møller

Ledelseskonsulent | Læs mere her


Du er måske også interesseret i…