Ledelse i den offentlige sektor
Artikel

Fra Guide til serviceeftersyn af med-samarbejde i Viborg Kommune

Af Kristian Dahl, LEAD og Johan Horsten, LEAD

Trænger jeres MED-system til et serviceeftersyn?
Få inspiration og gode råd i Viborg Kommunes nye guide

MED-systemet er sat i verden for at sikre medarbejdernes MEDindflydelse og MEDbestemmelse, og det er også igennem MED-systemet, at det gode samarbejde sikres. Erfaringen er dog, at de gode intentioner bag MED-systemet ikke altid vedligeholdes.

I Viborg Kommune er MED-systemet et bærende element ind i realiseringen af den politiske vision og de politiske mål. Derfor er man i Viborg Kommune også gået skridtet videre end den generelle rammeaftale forpligter – man har formuleret en forpligtende MED-aftale.

I samarbejde med Viborg Kommune har LEAD genbesøgt deres MED-aftale med henblik på, at onboarde nye ledere i aftalen og de værdier den rummer. Samtidig er der sat fokus på at minde de øvrige ledere om vigtigheden af at vedligeholde et godt MED-samarbejde lokalt på tværs af kommunen.

Trænger der til at blive pustet liv i MED-samarbejdet i din kommune, så tøv ikke med at tage fat i os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få omsat de gode intentioner til handlinger, der kan styrke MED-samarbejdet hos jer.

LÆS MERE OM VORES YDELSER I DEN OFFENTLIGE SEKTOR

FÅ SKRÆDDERSYET ET FORLØB DER LØSER JERES UDFORDRINGER

Vi hjælper offentlige organisationer med at skabe øget værdi for borgerne og for samfundet ved at styrke deres ledelse. Vi samarbejder med blandt andet KL og Kronprins Frederiks Center for Offentlig ledelse om videns- og metodeudvikling.

Bliv kontaktet


Johan Horsten ledelseskonsulent
Mail: joho@lead.eu