Niels Vium

Posted on Comments Off on Niels Vium

Niels Vium

Ledelseskonsulent
Stud. Erhvervsøkonomi og Psykologi

Kontakt: +45 28831275
Email: nv@lead.eu

 

 

 

 

Niels har en særlig interesse for ledelsesudvikling på det personlige plan, hvorfor han gennem det seneste halvandet år opbygget Danmarks mest populære podcast der opererer indenfor personlig effektivitet. I Podcasten – MindCast – interviewer Niels erhvervsprofiler, sportsfolk, politikere og forskere. Bl.a. har han haft erhvervsmand Christian Stadil, folketingspolitiker Ida Auken, fodboldspiller Wiliam Kvist, investor og forfatter Lars Tvede samt læge Imran Rashid med i studiet. MindCast har 4000-5000 downloads om ugen og over 170.000 i alt.

Han arbejder derfor ligeledes med podcasting i LEAD, der omhandler ledelses- og organisationsudvikling.

Niels har fået skabt et vidensgrundlag indenfor personlig effektivitet, mental performance og energioptimering bl.a. gennem foredrag, workshops, sin uddannelse på CBS og sin podcast. Med dette vidensgrundlag udvikler han pt et forretningsområde, der opererer indenfor netop dette felt.

Han har desuden gennem sin egen virksomhed udviklet kompetencer inden for online branding-strategi og online kommunikation og har på baggrund af de kompetencer i 2018 alene nået et reach på LinkedIn på 350.000 visninger af opslag i alt.

 

NIELS ER SPECIALIST I:
 • Personlig effektivitet
  Arbejde med måden vi arbejder på som individuelle ledere i en organisation. Bl.a. er der fokus på strukturering af E-mail, kalender og overblik over de daglige arbejdsopgaver. Derudover arbejdes der med opretholdelse af et flow-stadie i arbejdet, prioritering af hhv. hasteopgaver overfor vigtige opgaver, effektiv mødekultur mv. så tiden bliver brugt bedst muligt.
 • Mental performance
  Ud fra en forståelse af hjernens kompleksiteter, arbejdes der med at øge den individuelle leders koncentrationsevne, kognitive evner, problemløsningsevner, beslutningsevner bl.a. med fokus på søvn, kost og motion. Der er endvidere fokus på, hvorfor samspillet mellem disse fysiologiske elementer og psykologiske teorier er essentielle at dykke ned i ift. lederens mentale overskud og arbejdsglæde.
 • Energioptimering
  Her arbejdes der med, hvad der skal til for stabilisere den individuelle leders daglige energiniveau. Bl.a. sættes der fokus på, hvad søvn, kost og motion spiller for en rolle, når det handler om at opretholde et stabilt energiniveau, der hjælper lederen til at klare de daglige udfordringer og øge medarbejdermotivationen.

 

Udvalgte Referencer:
arrow

JA Alumni Denmark

close
info:
"Vi havde i JA Alumni Denmark den fornøjelse at have Niels ude som foredragsholder til vores forretningsmiddag i Odense, hvor der var 420 deltagere.

Middagen blev holdt i en koncertsal hvilket betød, at der var en større fysisk afstand mellem Niels og publikum.

På trods af denne afstand formåede Niels at være utroligt nærværende, hvilket virkeligt kunne mærkes på stemningen blandt publikum.

Grundet dette nærvær lykkedes det Niels oprigtigt at komme ind på alle deltagere og give dem nogle direkte implementerbare værktøjer til at øge deres personlige kompetencer.

Personligt har jeg efterfølgende brugt flere af de værktøjer som vi fik under oplægget.

Foredraget var tilpasset nøjagtigt til vores publikum, hvilket jeg også tror var med til at give denne følelse af nærvær.

Det var et meget lærerigt foredrag, og jeg vil klart anbefale Niels til alle. Personlig performance har alle sundt af at lære mere af".

- Peter Dørffler
Formand, JA Alumni Denmark

 

Niels arbejder desuden med:
 • Leadership Pipeline
 • LVI – Lederens Versatilitetsindeks

 

ERHVERVSERFARING:
 • Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level A/S (2018 – )
 • Projektkonsulent i LEAD – enter next level A/S (2017 – 2018)
 • Selvstændig foredragsholder, blogger og podcaster i Vium Inspires (2014 – )
 • Teamleder i True North (2016 – 2017 )
 • Marketingkonsulent i Personlig Workflow (2016-2017)

 

Følg LEAD på LinkedIn