Niels Vium

Posted on Comments Off on Niels Vium

Niels Vium

Ledelseskonsulent
Bach. Erhvervsøkonomi og Psykologi

Kontakt: +45 28831275
Email: nv@lead.eu

 

 

 

 

Niels har en særlig interesse for ledelsesudvikling på det personlige plan, hvorfor han gennem det seneste halvandet år har opbygget Danmarks mest populære podcast indenfor personlig effektivitet. I podcasten – MindCast – interviewer Niels erhvervsprofiler, sportsfolk, politikere og forskere. MindCast har over 215.000 afspilninger og er bl.a. blevet anerkendt og nævnt i Børsen, Berlingske og Forbrugerrådet Tænk. Han arbejder derfor ligeledes med podcasting i LEAD, der omhandler ledelses- og organisationsudvikling.

Niels har fået skabt et vidensgrundlag indenfor personlig effektivitet og mental performance bl.a. gennem sin podcast, foredrag, workshops og sin uddannelse på CBS. Det er denne viden han bringer i spil som ledelseskonsulent i LEAD.

Niels blev desuden nomineret til Nordic Business Reports “25 under 25”-liste og har deltaget i adskillige andre podcasts såsom Help Marketing, Curling Comeback, Det gode studieliv og Inspire Monday samt i P4 til en snak om og anerkendelse af personlig effektivitet og mental performance.

 

NIELS ER SPECIALIST I:
 • Personlig effektivitet
  Arbejde med måden vi arbejder på som individuelle ledere i en organisation. Bl.a. er der fokus på strukturering af E-mail, kalender og overblik over de daglige arbejdsopgaver. Derudover arbejdes der med opretholdelse af et flow-stadie i arbejdet, prioritering af hhv. hasteopgaver overfor vigtige opgaver, effektiv mødekultur mv. så tiden bliver brugt bedst muligt.
 • Mental performance
  Ud fra en forståelse af hjernens kompleksiteter, arbejdes der med at øge den individuelle leders koncentrationsevne, energiniveau, kognitive evner, problemløsningsevner, beslutningsevner bl.a. med fokus på søvn, kost og motion. Der er endvidere fokus på, hvorfor samspillet mellem disse fysiologiske elementer og psykologiske teorier er essentielle at dykke ned i ift. lederens mentale overskud og arbejdsglæde.

 

Udvalgte Referencer:
arrow

JA Alumni Denmark

close
info:
"Vi havde i JA Alumni Denmark den fornøjelse at have Niels ude som foredragsholder til vores forretningsmiddag i Odense, hvor der var 420 deltagere.

Middagen blev holdt i en koncertsal hvilket betød, at der var en større fysisk afstand mellem Niels og publikum.

På trods af denne afstand formåede Niels at være utroligt nærværende, hvilket virkeligt kunne mærkes på stemningen blandt publikum.

Grundet dette nærvær lykkedes det Niels oprigtigt at komme ind på alle deltagere og give dem nogle direkte implementerbare værktøjer til at øge deres personlige kompetencer.

Personligt har jeg efterfølgende brugt flere af de værktøjer som vi fik under oplægget.

Foredraget var tilpasset nøjagtigt til vores publikum, hvilket jeg også tror var med til at give denne følelse af nærvær.

Det var et meget lærerigt foredrag, og jeg vil klart anbefale Niels til alle. Personlig performance har alle sundt af at lære mere af".

- Peter Dørffler
Formand, JA Alumni Denmark
arrow

Anonym statslig organisation

close
info:
Anonym statslig organisation:
"Jeg synes, det var helt vildt godt. Både emnet men også Niels’ præsentation og entusiasme. Hans interesse for emnet brænder virkelig igennem, og han er god til at bruge dagligdagseksempler. Han var også god til at holde tiden også, selvom oplægget kunne have ført til mange gode diskussioner.

Der findes så mange buzzwords om mental performance og performance i det hele taget, så det var virkelig rart, at det ikke var ”high level” men praktisk i form af de værktøjer, han præsenterede. Det var brugbart, og jeg er faktisk begyndt at sætte min telefon på flytilstand om natten, så lidt adfærdsændring er der kommet ud af det.”

– Projektleder
arrow

VIADEM

close
info:
"Det oplæg Niels holdt for os var virkelig lærerigt og samtidig meget konkret og brugbart. Derudover udstrålede Niels energi og engagement der smittede af på alle.

Efter oplægget fik vi simpelthen så mange rosende tilbagemeldinger fra deltagerne. Alt i alt levede Niels op til vores forventninger og mere til."

- Sabine og Camilla, VIADEM
arrow

Copenhagen Flames

close
info:
"Niels gjorde en stor forskel for vores Counter-Strike hold da han over nogle ugers forløb arbejdede med deres søvn og døgnrytme.

Spillerne var mærkbart i både bedre humør, og havde langt større fokus når de trænede.

Niels formidler hans viden meget pædagogisk og har en evne til at finde de enkelte nøgleord der får spillerne til at lytte, men også ændre adfærd for at kunne præstere bedre.

Hans oplæg under vores bootcamp gav alle vores udøvere en vigtigt indsigt i værdien af pauser i løbet af længere gaming sessions og flere af dem er vendt positivt tilbage efter implementering af disse.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Niels igen.”

– Steffen Thomsen, Stifter og ejer, Copenhagen Flames
arrow

LaserTryk

close
info:
"Det bedste ved foredraget var, at det var så bredt og dermed relevant for alle, uanset hvad de arbejder med.”

– Anders Grønborg, Koncerndirektør, LaserTryk
arrow

Student Talks

close
info:
"En af vores bedste talere hidtil. Niels kombination af håndgribelig viden og humor berigede vores publikum! Niels forførte os med brugbar viden, som publikum nu gør brug af dagligt.”

– Mads Werner, CEO og medstifter, Student Talks

 

Niels arbejder desuden med:
 • Leadership Pipeline
 • LVI – Lederens Versatilitetsindeks

 

ERHVERVSERFARING:
 • Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level A/S (2018 – )
 • Projektkonsulent i LEAD – enter next level A/S (2017 – 2018)
 • Selvstændig foredragsholder, blogger og podcaster i Vium Inspires (2014 – )
 • Teamleder i True North (2016 – 2017 )
 • Marketingkonsulent i Personlig Workflow (2016-2017)

 

UDVALGTE PUBLIKATIONER:

 

 

Følg LEAD på LinkedIn