Nicole Baandrup Nielsen

Posted on Comments Off on Nicole Baandrup Nielsen

Nicole Baandrup NielsenNicole Baandrup Nielsen

Ledelseskonsulent & Projektleder
Cand. Merc. Organisation & Strategi

Kontakt: +45 20893908
Email: nbn@lead.eu

Nicole arbejder med, hvordan du som leder eller organisation kan arbejde strategiske med organisationens såvel egen digitale tilstedeværelse. Herunder er hun ekspert på SoMe360, der er et review af din personlige adfærd og organisationens adfærd på tværs af de digitale platforme; Google, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube og Facebook.

Derudover arbejder hun med design af strategiske talent- og organisationsudviklingsforløb med fokus på at skabe reel effekt og udvikling i din hverdag som leder eller medarbejder og i organisationen som helhed. Eksempler på udviklingsforløb er Leadership Pipeline-baseret talentudvikling på alle ledelsesniveauer, udviklingsforløb med fokus på tværgående samarbejde, udvikling af fremtidens ledere og -ledelses-
kompetencer m.m. Her varetager Nicole ofte rollen som projektleder, hvor hun i tæt samarbejde med aktører i jeres organisation har en central rolle i udvikling og forberedelse af projektet såvel som eksekvering og implementering heraf.

Nicole tager i alt sit arbejde udgangspunkt i et strategisk helhedsorienteret og tværorganisatorisk perspektiv, hvor hun både bidrager til og udfordrer behovene i jeres organisation med henblik på at sikre udlevelsen og implementeringen af organisationens vision og mål.

 

NICOLE ER SPECIALIST I:
  • SoMe som ledelsesredskab
  • Design af strategiske talentudviklingsforløb
  • Udvikling af organisatoriske forandringsforløb med effekt
  • Projektledelse
  • Leadership Pipeline

 

Udvalgte referencer:
arrow

Hørsholm Kommune

close
info:
”Hørsholm Kommune har haft stor gavn af LEAD, herunder Stephanie Bäckström og Nicole Baandrup Nielsens, ekspertise i forbindelse med planlægning af vores 3-i-1 proces.

Vi havde hyret dem til et 2-dages seminar og fik meget brugbar og specifik viden på de 2 dage.

Dette 2-dags seminar har givet os uvurderlig viden og ikke mindst tryghed i procesarbejdet, som er enormt gavnligt for os i det videre arbejde med vores 3-i-1 proces.”

- Gitte Hübner, HR-konsulent & Arbejdsmiljøtovholder, Hørsholm Kommune
arrow

Middelfart Kommune

close
info:
”Vi har i Børn og Unge i Middelfart Kommune arbejdet med betydningen af sociale medier i ledernes ledelsespraksis på årsmødet 2018.

Her stillede vi skarpt på de nye spilleregler, som de digitalt indfødte agerer ud fra, og som man som leder kan tage med sig videre i sit eget lederskab.

Vi arbejdede desuden med, hvordan man i Middelfart Kommune kan understøtte løsningen af kerneopgaverne ved at arbejde strategisk med både egen og organisationens digitale tilstedeværelse.

Dette arbejde tog udgangspunkt i SoMe360, hvorefter vi tog hul på arbejdet med organisationens strategi for digital tilstedeværelse.

Nicole fra LEAD designede og faciliterede dagen, så den talte direkte ind i vores kontekst og det arbejde med sociale medier, vi står overfor at tage fat på.”

- Jan Henriksen, Direktør i Børn, Unge og Fritidsforvaltningen

 

ERHVERVSERFARING:
  • Ledelseskonsulent i LEAD (2016- )
  • Projektkonsulent i LEAD (2015-2016)
  • Projektlederassistent i BDO (2015-2015)
  • Formand og bestyrelsesmedlem (2012-2016)

 

Udvalgte publikationer:

 

Følg LEAD på LinkedIn