Nicole Baandrup Nielsen

Posted on Comments Off on Nicole Baandrup Nielsen

Nicole Baandrup NielsenNicole Baandrup Nielsen

Ledelseskonsulent & Projektleder
Cand. Merc. Organisation & Strategi

Kontakt: +45 20893908
Email: nbn@lead.eu

Nicole arbejder med, hvordan man kan arbejde strategiske med organisationers såvel som enkeltpersoners digitale tilstedeværelse. Herunder er hun ekspert på SoMe360, der er en evaluering af en persons adfærd og/eller en organisations adfærd på tværs af de digitale platforme; Google, Instagram, Twitter, LinkedIn og Facebook.

Derudover arbejder hun med strategisk talent- og organisationsudvikling samt projektledelse, hvor hun blandt andet er projektleder på en række store nationale og internationale projekter omhandlende talentudvikling på alle ledelsesniveauer, fremtidens offentlige ledelse, eksklusive uddannelsesaktiviteter m.m.

Nicole tager i alt sit arbejde udgangspunkt i et strategisk helhedsorienteret og tværorganisatorisk perspektiv, hvor hun både bidrager til og udfordrer behovene i den enkelte organisation med henblik på at sikre udlevelsen og implementeringen af organisationens vision og mål.

 

NICOLE ER SPECIALIST I:
  • Strategisk talentudvikling
  • Leadership Pipeline
  • Skræddersyede evalueringer
  • Projektledelse
  • Udvikling af organisatoriske forandringsforløb med effekt
  • Strategisk talentudvikling

 

Udvalgte referencer:
arrow

Hørsholm Kommune

close
info:
”Hørsholm Kommune har haft stor gavn af LEAD, herunder Stephanie Bäckström og Nicole Baandrup Nielsens, ekspertise i forbindelse med planlægning af vores 3-i-1 proces.

Vi havde hyret dem til et 2-dages seminar og fik meget brugbar og specifik viden på de 2 dage.

Dette 2-dags seminar har givet os uvurderlig viden og ikke mindst tryghed i procesarbejdet, som er enormt gavnligt for os i det videre arbejde med vores 3-i-1 proces.”

- Gitte Hübner, HR-konsulent & Arbejdsmiljøtovholder, Hørsholm Kommune
arrow

Middelfart Kommune

close
info:
”Vi har i Børn og Unge i Middelfart Kommune arbejdet med betydningen af sociale medier i ledernes ledelsespraksis på årsmødet 2018.

Her stillede vi skarpt på de nye spilleregler, som de digitalt indfødte agerer ud fra, og som man som leder kan tage med sig videre i sit eget lederskab.

Vi arbejdede desuden med, hvordan man i Middelfart Kommune kan understøtte løsningen af kerneopgaverne ved at arbejde strategisk med både egen og organisationens digitale tilstedeværelse.

Dette arbejde tog udgangspunkt i SoMe360, hvorefter vi tog hul på arbejdet med organisationens strategi for digital tilstedeværelse.

Nicole fra LEAD designede og faciliterede dagen, så den talte direkte ind i vores kontekst og det arbejde med sociale medier, vi står overfor at tage fat på.”

- Jan Henriksen, Direktør i Børn, Unge og Fritidsforvaltningen

 

ERHVERVSERFARING:
  • Ledelseskonsulent i LEAD (2016- )
  • Projektkonsulent i LEAD (2015-2016)
  • Projektlederassistent i BDO (2015-2015)
  • Formand og bestyrelsesmedlem (2012-2016)

 

Udvalgte publikationer:

 

Følg LEAD på LinkedIn