Laust Søndertoft Pedersen

Posted on Comments Off on Laust Søndertoft Pedersen


Laust Søndertoft Pedersen PageLAUST SØNDERTOFT PEDERSEN

Ledelseskonsulent
Bach. Psych.

Kontakt: +45 28731005
Email: lsp@lead.eu

Laust arbejder med, hvordan man kan træne og tillære sig nye færdigheder, ændre adfærd eller løse problemer på nye måder gennem Game-Based Learning. Han er en del af Lead Learning Games. Nyeste praksis og viden om ledelse og organisation kobles med spilelementer, så der skabes forøget motivation for effektiv forandring og adfærdsændring. Laust er særligt optaget af, hvordan erfaringer fra Game-Based Learning kan fremme refleksion, problemløsning og nye handlemuligheder. Dertil hvordan det bedst overføres til – og kan forbedre – hverdagens praksis for ledere og medarbejdere.

Laust har erfaring med proceskonsultation, supervision, undervisning, rekruttering, on-boarding samt ledelses- organisationsudvikling. Laust er teamleder i LEAD. Dertil har han praktisk ledelseserfaring fra restaurations- og servicebranchen samt fra sin tid som bestyrelsesmedlem og lokalformand i Ungdommens Røde Kors. Udover virket ved LEAD, så underviser han i arbejds- og organisationspsykologi på Københavns Universitet. Laust har erfaring med rekruttering og onboarding fra Novo Nordisk.

 

LAUST ER SPECIALIST I:
 • Game-Based Learning og ledelsessimulation
 • Versatil leder- og medarbejderudvikling
 • Præstationsledelse og motivation
 • Leadership Pipeline

 

Udvalgte referencer

arrow

Aalborg Kommune

close
info:

LEAD har bistået Trækbanen i Aalborg Kommune ved at skabe forøget trivsel og livskvalitet hos borgeren gennem ændret ledelses- og medarbejderadfærd

Vi startede med at oversætte den kurs, der var sat fra Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning. Trækbanen havde brug for at oversætte den til et sprog, der gav mening i forhold til den udvikling, de stod overfor.

Alle medarbejdere og ledere stillede i fællesskab skarpt på, hvilken adfærd der skal til, for at nå denne vision – og hvad vi skal kunne, som vi ikke kan i dag. Alt blev nedskrevet i et fælles medarbejder- og ledelsesgrundlag, som definerer Trækbanens ”regelsæt” for god adfærd.

I supervisionsgrupper arbejdede medarbejderne med at omsætte grundlaget til hverdagens adfærd. De hjalp i dette rum hinanden med at ændre adfærd og fastholde de gode vaner og samarbejde, som de sammen var blevet enige om skulle ske.

Trækbanen har i dag en fælles plan for, hvordan den gode udvikling fortsættes, så vision 2020 kan realiseres – og alle medarbejdere og ledere ved, hvordan de skal spille klogt sammen for at nå målet.

Kort sagt: Der er på Trækbanen blevet skabt fælles konkrete billeder af ønsket adfærd, som skaber en lang række mærkbare resultater hos den enkelte borger.

Læs hele casebeskrivelsen her
 
arrow

GroupM

close
info:
”Laust did a great job facilitating LVI 360-feedback sessions with the participants in our leadership programs in Stockholm!”
- Sylvia Buddenbaum Eriksson, HR-direktør GroupM Sverige
arrow

Nykredit

close
info:
Berlingske Business var med ude og opleve Nykredit ledelsesakademi, hvor Lead Learning Games fik lov til at demonstrere simulationsbaseret ledelsestræning Læs mere her
ERHVERVSERFARING:
 • Ledelseskonsulent i LEAD (2016- )
 • Rekrutteringskonsulent, Novo Nordisk (2016-2017)
 • Instruktor i arbejds- og organisationspsykologi, Københavns Universitet (2016)
 • Projektkonsulent i LEAD (2015-2016)
 • Bestyrelsesmedlem og lokalformand i Ungdommens Røde Kors (2012- )

 

Udvalgte publikationer:
 • Sørensen, N. H., Nielsen, K. M., Søndertoft, L. & Krogh, L. (2018) “Motivation skabes gennem styrende og støttende ledelse”. Børsen Ledelse.
 • Conrad, T., Schnoor, M. og Pedersen, L. S. (2017), ”Implementeringsledelse” I: Offentlig Ledership Pipeline 2.0, Dansk Psykologisk Forlag
 • Molly-Søholm, T. og Pedersen, L. S. (2017), Den Private Leadership Pipeline og Den Offentlige Leadership Pipeline 2.0 i organisationsteoretisk perspektiv” I: Offentlig Leadership Pipeline 2.0, Dansk Psykologisk Forlag
 • Molly-Søholm, T. og Pedersen, L. S. (2017), ”Hvor står OLP 2.0 teorien i forhold til offentlig ledelse?” I: Offentlig Leadership Pipeline 2.0, Dansk Psykologisk Forlag

 

Følg LEAD på LinkedIn