Kristian Dahl

Posted on Comments Off on Kristian Dahl

Kristian Dahl

Forretningsdirektør og stifter
Cand. Psych.

Kontakt: +45 28742220
Email: kd@lead.eu

 

 

 

Kristian  er en af landets førende erhvervspsykologer og arbejder med strategiske udviklingsprojekter for en lang række markante private og offentlige organisationer.

Han er en efterspurgt sparringspartner for direktioner og HR-afdelinger, når ledelses-, talent-, og organisationsudvikling med effekt er på dagsordenen.  Kristian har ligeledes omfattende erfaring med at designe og gennemføre udviklingsforløb, der skaber velfungerende ledelseskæder gennem Leadership Pipeline.

Som forsker er Kristian kendt for sammen med Thorkil Molly-Søholm at have udviklet teorien om Leadership Pipeline i den offentlige sektor. I sin forskning har Kristian endvidere fokus på, hvordan organisationer kan skabe den bedst mulige udvikling af talenter og ledere. Kristian er en engageret og efterspurgt foredragsholder, når der skal formidles forskning inden for disse temaer.

Kristian har i samarbejde med den canadiske topforsker, Jocelyne Bourgon, udgivet bogen “Den Nye Syntese for offentlig værdiskabelse. Omdrejningspunktet for dette projekt er spørgsmålet: “Hvordan leder vi den offentlige sektor, således vi fortsat kan levere samme eller bedre velfærd i en tid med færre ressourcer, stigende krav og øget kompleksitet?” 

Forskningsprojektet blev indledt af Jocelyne Bourgon i 2006 og har indtil nu involveret over 200 topledere, politikere og forskere fra bl.a. Australien, Canada, Holland, England, Brasilien, Singapore og New Zealand.

Kristian er sammen med Thorkil Molly-Søholm stifter af LEAD.

 

Kristian er specialist i:
  • Lederudvikling
  • Leadership Pipeline tilpasset privat og offentlig sektor
  • Rådgivning af  HR-funktioner
  • Talentudvikling
  • Uddannelse af proceskonsulenter og facilitatorer
  • Chefteam- og direktionsteamudvikling
  • Organisationskonsultation og proceskonsultation
  • Executive Coaching
  • Social Innovation

 

Udvalgte referencer
arrow

Talent Nord

close
info:
”Et STORT tak herfra for et forløb, der har budt på relevante temaer i ledelsesfeltet, der i den grad har udfordret og videreudviklet mit lederskab til gavn for kerneopgaven. Stor anerkendelse til de kompetente LEAD-folk for inspirerende indspark til ledelse i kompleksitet, og ikke mindst for super god ledelse af forløbet til Kristian Aagaard Dahl. Sidst men ikke mindst er mit ledelsesnetværk blevet udvidet og beriget!”

- Gitte Clausen, Afdelingsleder hos Hjørring Kommune

------------

”Det har været et helt fantastisk forløb, hvor en masse engagerede ledelseskolleger fra andre nordjyske kommuner og forvaltninger har været med til at skabe et stærkt netværk og ny viden.”

- Andreas Ingerslev Larsen, Viceskoleleder på Frejlev Skole
Udvalgte publikationer:

 

Følg LEAD på LinkedIn