Kursus: Ledelse for Projektledere

Dette kursus giver projektlederen værktøjer til at forstå sig selv og sin ageren som leder i samspil med andre mennesker.

Du får mulighed for at dykke ned i din egen ledelsesadfærd og ledelsesstil for at styrke dit personlige lederskab i projekter. Derudover tager vi udgangspunkt i din egen praksis. Det vil sige, at du har dine egne cases med og arbejder med dem i løbet af kurset.

Book din plads direkte i vores webshop, eller bliv ringet op af en rådgiver.

Du kan betale med EAN, faktura eller betalingskort via vores webshop.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, og bliv ringet op af en rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om kurset eller booke en plads.

På kurset får du:

 • Feedback på din egen ledelsesstil gennem en LVI evaluering
 • Den bedste og mest aktuelle viden om projektledelse
 • Forståelse for principperne og metoderne bag vellykket projektledelse
 • Kompetencerne til at anvende teorier, metoder og værktøjer effektivt, så du lykkes i din rolle som projektleder

Deltagerprofil

Projektledere med lyst til at styrke kompetencer i deres arbejde med teamledelse, samt ledelse udad og opad.

Kurset henvender sig til ledere uden formelt personaleansvar i private- og offentlige organisationer. Deltagerne har typisk opgaver, der sigter mod forandring og udvikling, og som forudsætter, at de skal trække på ressourcer eller samarbejde på tværs af organisatoriske skel.

Kurset henvender sig derfor til alle former for specialister, konsulenter, projektledere mv.

Pris for kursusforløb

19.900 kr. eks. moms pr. deltager for 4 dage inkl. materialer samt forplejning.

2 moduler som hver består af 2 sammenhængende undervisningsdage. 

Du kan betale med EAN, faktura eller betalingskort via vores webshop.

Kursets opbygning og temaer

Du har sikkert alle certificeringerne. Du har styr på dine metoder og værktøjer til fingerspidserne, men det der med ”ledelse” af mennesker er et lidt ubeskrevet land. Hvad gør du f.eks. med konflikter? Eller de dårlige møder? Eller den demotiverede ekspert, der er afgørende for dit projekt? 

Du kigger måske misundeligt på ledere, chefer og direktører i linjeorganisationen, der taler ledelse og får tilbudt lederuddannelse i et væk, og tænker – hvad med mig? 

LEAD er først og fremmest et hus der beskæftiger sig med ledelse, og derfor støder du også på metoder og koncepter fra ledelseslitteraturen og bliver blandt andet undervist af erhvervspsykologer. Vi bygger kurset på den nyeste forskning, og du modtager relevant litteratur inden hvert modul. Men vi er også praktikere og har mange års erfaring med projektledelse.

Vi udvider desuden projektlederens værktøjskasse som leder samt refleksive evner over egen praksis. Som del af kursusforløbet får du en individuel LVI kortlægning af dine styrker, overgjorte styrker og udviklingspunkter som projektleder. Indsigten i dit handlerepetoire og selvindsigt fra LVI kortlægningen kan du anvende til at opstille dine individuelle udviklingsmål som projektleder.

Du får mulighed for at dykke ned i din egen ledelsesadfærd og ledelsesstil for at styrke dit personlige lederskab i projekter.  Derudover tager vi udgangspunkt i din egen praksis. Det vil sige, at du har dine egne cases med og arbejder med dem i løbet af kurset.

Tæt kobling mellem teori og din konkrete hverdag

Uddannelsen tager udgangspunkt i en kobling mellem teori og praksis.

Du arbejder med dine egne cases undervejs i forløbet. Dermed sikrer vi et større udbytte, og at både du og din organisation oplever en mærkbar effekt, når du kommer tilbage til dine daglige opgaver.

Unikt: Få 360 graders feedback på din adfærd som projektleder

Dette er Danmarks eneste kursus for projektledere, der giver dig en 360 graders evaluering af, hvordan dine kolleger opfatter din ledelsesstil i organisationen.

Den giver dig et indblik i, hvordan dine overordnede, underordnede og sidestillede kolleger opfatter dig og kommer samtidig også med konkrete løsningsforslag til, hvordan du kan tilpasse din ledelsesstil. Det gør dig i stand til at lede projekter med en større effekt, da du kan tilpasse din ledelsesstil til bestemte situationer og mennesker omkring dig.

Du får direkte feedback på andres opfattelse af din evne til lede på følgende fire måder:

 • Styrende ledelsesstil: Lederen skal kunne træde til og tage styringen, give den nødvendige feedback samt holde folk ansvarlige, når der er behov for det.
 • Støttende ledelsesstil: Samtidig skal lederen kunne trække sig tilbage og udvise tillid, bemyndige og skabe mulighed for, at andre kan bidrage der, hvor løsningen ikke viser sig hurtigt.
 • Strategisk ledelsesstil: Lederen skal kunne forberede organisationen til fremtiden ved at sætte retning, understøtte innovative løsninger og skabe langsigtet vækst.
 • Operationel ledelsesstil: Samtidig skal lederen også have orden i processer og organisering samt kunne holde fokus på de kortsigtede resultater, der skabes i hverdagen gennem eksekvering og effektive arbejdsgange.
Du kan læse et eksempel på en LVI-rapport via knappen nedenfor.

Datoer - København

 • Modul 1: 08.03.23 & 09.03.23
  Sted: KANT Eventspace, Drejervej 11, 2400 København NV
 • Modul 2: 12.04.23 & 13.04.23
  Sted: Overgaden Oven Vandet 10, 2. sal, 1415 København K: 
Fra kl. 9:00-16:00

Datoer - Aarhus

Vestergade 43, 8000 Aarhus: 

 • Modul 1: 17.04.23 & 18.04.23
 • Modul 2: 22.05.23 & 23.05.23Fra kl. 9:00-16:00

Pris

19.900,- pr. deltager eks. moms.

2 moduler/4 undervisningsdage

Inklusiv LVI test, undervisningsmateriale, forplejning. 

Du kan betale med EAN, faktura eller betalingskort via vores webshop.

Mød dine undervisere

Kurset er udviklet og styret af vores projektleder-team, som består af Kaare Pedersen, Mette Tange Vestergaard, Mickey Klysner Riis og Michael Søby Andersen.

Kaare har en særlig stor viden om og praksiserfaring med implementering, digitalisering, digital transformation og gevinstrealisering. 

Mette har en fortid som projektchef i ATP, hvor hun har arbejdet med organisatorisk implementering af store nye it-systemer, og agil transformation. Hun har erfaring med kvalitets- og forbedringsledelse og er særligt optaget af at skabe forbedringskultur i teams og på tværs af teams.

Mette har solid erfaring som procesleder og har faciliteret workshops for både mindre grupper og hele organisationer, også i virtuelle eller hybride set-up. Du vil opleve, at Mette typisk vil indtænke nye veje i tilrettelæggelsen af procesdesign.

Mickey har gennem solid erfaring med undervisning, konferencefacilitering og proceskonsultation fra diverse organisationer og ledelseskonferencer udviklet stærke kompetencer i mundtlig formidling, procesfacilitering og læringsopsamling.

Michaels speciale er at hjælpe organisationer gennem større forandringer med en bred sektorerfaring efter mere end 15 år i interesseorganisationer, offentlige institutioner og private virksomheder i ind- og udland.

 

Dyk ned i vores vidensunivers og hent inspiration til din hverdag

Du kan tilmelde dig et af vores seminarer eller webinarer, hvor vi præsenterer den nyeste forskning indenfor ledelse- og organisationsudvikling.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.