Kursus-uden-kursus | Effektive teams

Kursus-uden-kursus (KUK) er et læringsforløb, der vil sikre, at du ikke kommer på endnu et langhåret kursus, hvor oversættelsen til din egen hverdag er svær og afhænger af den tid du kan skabe til dette efter selve kurset. På “KUK” bruger vi den samme tid, som du ville på et endagskursus, men du får maksimal læring og oversættelse tæt på din hverdag med det samme igennem et mix af læringsmetoder og direkte omsætning til din praksis og hverdag. Principperne bag bygger på Brinkerhoffs “High Performance Learning Journeys”.

Forløbet omkring effektive teams afholdes sammen med ledelseskonsulent, Laust Søndertoft Pedersen. Forløbet afholdes efter sommeren.

Effektive teams

Sådan skaber du højt præsterende teams

Øget kompleksitet og hurtige forandringer er et grundvilkår for organisationer i dag. Det er derfor nødvendigt, at du kan sætte, drive og udvikle effektive teams for at imødekomme denne tendens.

Højt præsterende teams er med til at udvikle og løfte individet, men er samtidig med til at kvalificere og udvikle teamet og organisationens produktivitet samt eksekveringen af opgaver, beslutninger og strategier.

På dette forløb får du indsigt i, hvad der skal til for…

1) Hvilke forudsætninger, processer og resultater, der kendetegner højt præsterende teams

2) Værktøjer til skaber konstruktive teamdynamikker

3) Hvordan tværgående teamsamarbejde om komplekse opgaver optimeres og udvikles

Det er relevant for dig, der gerne vil…

Vide hvordan du sætter, driver og udvikler højt præsterende teams.

Arbejde med teamdynamikker, der fremmer tilliden, forøger de udviklende konflikter, skaber dedikation, højner ansvarligheden og fokuserer på teamresultater.

Øge det tværgående samarbejde på tværs af faggrupper, afdelinger og indsatser.

Forløbet

Kursus-uden-kursus | Effektive teams

Mød underviseren

Om os

Laust Søndertoft Pedersen er erhvervspsykolog og ledelseskonsulent. Han har stor erfaring med team- og ledergruppeudvikling. Afsættet er altid den konkrete kontekst – og de udfordringer og muligheder, som den rummer.

Læs mere om Laust her eller tilmeld dig ved at skrive til lsp@lead.eu

Tid

Tidspunkt for kurset bliver offentliggjort snarest.

Hvis du vil høre mere eller tilmelde dig, kan du skrive til Laust på lsp@lead.eu

Kursus-uden-kursus | Effektive teams