Kursus-uden-kursus

Kursus-uden-kursus (KUK) er et læringsforløb, der vil sikre, at du ikke kommer på endnu et langhåret kursus, hvor oversættelsen til din egen hverdag er svær og afhænger af den tid du kan skabe til dette efter selve kurset. På “KUK” bruger vi den samme tid, som du ville på et endagskursus, men du får maksimal læring og oversættelse tæt på din hverdag med det samme igennem et mix af læringsmetoder og direkte omsætning til din praksis og hverdag. Principperne bag bygger på Brinkerhoffs “High Performance Learning Journeys”.

 

Vores første forløb er:

Mental Performance med Niels Vium. Dette forløb afholdes fra april til juni 2019.

Mental performance

Personlige effektivitet og energioptimering

Der er et stigende pres på ledere i danske virksomheder hvad angår mængden af arbejdsopgaver, kompleksiteten af disse og samtidig skal man være en nærværende leder med mentalt overskud.

Men hvordan lever man op til disse krav samtidig med, at man har sig selv med og ikke går på kompromis med sin egen psykiske sundhed?

Læs mere om forløbet her. 

Niels Vium har fået skabt et vidensgrundlag indenfor personlig effektivitet og mental performance bl.a. gennem sin podcast, foredrag, workshops og sin uddannelse på CBS. Det er denne viden han bringer i spil som ledelseskonsulent i LEAD og som ekspert i dette forløb.

Læs mere om Niels her eller tilmeld dig ved at skrive til nv@lead.eu

KuK Forløbet

1. Du får tilsendt en video, hvor vi gennemgår den grundlæggende teori og forskning. Derudover får du en række refleksionsspørgsmål, som du efterfølgende skal tage stilling til. Disse sendes som forberedelse til konsulenten inden jeres fælles arbejdsmøde.

2. Herefter har du en 2 timers arbejdsmøde med en ekspert. Dato og tidspunkt aftaltes individuelt, alt afhængig af hvordan det passer ind i din kalender.

3. Til sidst deltager du i et 2 timers netværksmøde faciliteret af LEAD, hvor du kan høre andres overvejelser og udfordringer og blive inspireret. Dette skræddersyes efter de udfordringer I hver især står med, så du får mulighed for at få sparring og andres blik på netop din udfordring.