Sådan indsamler og bruger du data til at træffe bedre beslutninger

Et intensivt 4 dages kursus i evaluering og datainformeret ledelse

Målinger, evalueringer og data har et stort og ofte uforløst potentiale for at bidrage til værdiskabende udvikling og forbedringer i organisationer.

Det behøver ikke at være tungt og kræve flere timers konsulentarbejde at indsamle og bruge data til at træffe bedre beslutninger – og skabe bedre resultater og højere trivsel i organisationen.

På dette kursus får du konkrete evalueringsmodeller og metoder, der klæder dig på til selv, hurtigt og let, at lave evalueringer og indsamle data i din organisation. Du lærer også, hvordan du løbende kan integrere dataen i forskellige beslutningsprocesser i dagligdagen.

Vil du med på næste hold?

2 moduler  | 4 undervisningsdage | Pris: 19.500 kr.

Prisen er eksklusiv moms

Datoer 2021

2020 holdene er desværre fyldte. Vi annoncerer nye opstartsdatoer for 2021 snarest.
Skriv dig op, hvis du vil have besked, når næste kursus er åben for tilmeldinger.

COVID-19:
Vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler i forhold til den nuværende COVID-19-situation. Læs vores retningslinjer her.

Hvem deltager

Kurset er relevant for både konsulenter og ledere, der gerne vil blive bedre til at indsamle og bruge data til at træffe kvalificerede beslutninger  – og skaber et bedre arbejdsmiljø og bedre resultater.

Vi skræddersyer kurset efter deltagerne ved at sende en kort forespørgsel ud om hvilke temaer, der er mest relevant for jer, inden kurset. Dette inddrager vi så vidt muligt i designet af uddannelsen.

Medbring dine egne cases

På kurset arbejder du med afsæt i dine egne cases, hvor du anvender en bred vifte af forskellige metoder til at skabe den ønskede værdi og udbytte af evalueringerne hjemme hos jer.

Opbygning og struktur

Modul 1: Evalueringsmetoder og deres superkræfter – særligt evaluering af projekter og processer

På det første modul får du forskningsbaseret viden og indblik i forskellige metoder til både kvalitative og kvantitative tilgange til evalueringer og målinger hjemme hos dig.

Du bliver klædt på til at vurdere, hvilke metoder og tilgange, der fungerer bedst alt afhængigt af den type måling eller evaluering, som du står overfor.

Vi arbejder også med, hvordan du kan måle adfærd. Her stiller vi skarpt på, hvordan du kan måle eks. ledelse og trivsel samt arbejde med personprofiler og talentpotentiale på adfærdsniveau.

Modul 2: Evaluering af adfærd, datainformeret ledelse og de effektfulde evalueringsprocesser

På sidste modul tager vi udgangspunkt i datadrevet ledelse – og hvordan du som leder og konsulent kan bidrage til en generel evalueringskultur i organisationen, hvor beslutninger generelt er baseret på data.

Du får et indblik i processen rundt om evalueringen, hvor du bliver klædt på til at gennemføre evalueringer fra start til slut.

Du får konkrete redskaber til, hvordan du kan undgå de mest klassiske faldgruber i evalueringsprocesser, bidrage til høje svarprocenter og håndtere den modstand, der kan opstå, når evalueringer igangsættes i organisationen.

Med en uddannelse i evaluering får du:

  • En stor redskabskasse med forskellige metoder og tilgange til udvikling af værdiskabende evalueringer.
  • Viden om og kompetencer til at designe og gennemføre kvalitative, dialogbaserede evalueringer såvel som kvantitative, talbaserede evalueringer hjemme hos dig.
  • Konkrete guidelines til, hvordan du skaber professionelle evalueringskulturer hjemme hos dig.
  • Kompetencer til at udarbejde den gode evalueringsrapport, der formidler resultaterne af din evaluering på en hensigtsmæssig måde og fungerer som beslutningsfundament for topledelsen.
  • Redskaber til at sikre en tidseffektiv og udviklende opvarmning før evalueringen såvel som opfølgning efter evalueringen.

Mød underviseren

stephanie semay bäckström

Stephanie Semay Bäckström
Partner

Tlf. +45 31 37 35 70
sb@lead.eu

Stephanie leder afdelingen People Analytics & Assessment, der står for alle LEADs evalueringer og har i den forbindelse arbejdet med en bred vifte af forskellige typer  evalueringer og målinger.

Hun integrerer altid den nyeste viden og forskning i sit arbejde og bidrager løbende til at skabe ny, forbedret viden om evaluering. Konkret har hun udgivet 23 artikler og bogkapitler omkring evaluering i anerkendte tidsskrifter siden 2014.

Hun underviser hertil i evaluering som ekstern lektor på Aarhus Universitet, ligesom hun underviser på vores uddannelse i forandringsledelse og proceskonsultation.

Læs mere om Stephanie

Få indblik i, hvad du lærer og mød underviseren

Tid og sted

Aarhus:

Modul 1: 28. oktober og 29. oktober 2020, kl. 09.00-16.00

Modul 2: 17. november og 18. november 2020, kl. 09.00-16.00

Sted:

LEADs lokaler på Vestergade 43, 8000 Aarhus C

COVID-19: Retningslinjer for kurser og uddannelser på LEADs lokationer

Til vores fysiske arrangementer tager vi naturligvis forbehold for den nuværende COVID-19-situation og følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
Se vores retningslinjer i forbindelse med COVID-19 her

Vil du vide mere:

Find vores artikler, videoer og podcasts om evalueringer her

Læs mere om, hvordan vi arbejder med evalueringer og målinger

Er du interesseret i en længere uddannelse, så tjek Uddannelsen i professional forandringsledelse og proceskonsultation