Praktikant med passion for ledelse til Aarhus-afdeling i foråret 2022

Konsulenthuset LEAD søger praktikant med passion for ledelse til deres Aarhus-afdeling til foråret 2022

LEAD har siden 2013 specialiseret sig i ledelses- og organisationsudvikling for offentlige såvel som for private kunder. Vi hjælper ledere med at drive større forandringsprocesser med fokus på en vellykket implementering. Vi er et stærkt hold af nogle af landets førende specialister på feltet.

Som praktikant i LEAD vil du blive tilknyttet ledelseskonsulent Christian Qvick. Han arbejder særligt med visionsprocesser, forandringskommunikation og strategiimplementering i offentlige organisationer.

Foruden at undervise og rådgive i visionsledelse, forandringsledelse og strategisk ledelse, beskæftiger Christian sig også med adfærdsdesign, medarbejdermotivation og distribueret ledelse.

Han er en aktiv forfatter, der løbende skriver både bøger og artikler om ledelse. Læs mere om Christian HER.

Hvad forventer vi af dig?

Det allervigtigste er, at du oprigtigt brænder for ledelses- og organisationsudvikling og har lyst til at opleve, hvordan indsigter fra ledelsesteori og ledelsesforskning kan omsættes til praktiske anbefalinger og værktøjer i virkeligheden.

Ideelt set har du også et vist kendskab til ledelses- og organisationsudvikling, fx via fag på din uddannelse eller studierelevante jobs. Du skal have lyst til at opleve livet som konsulent med alt, hvad dette indebærer og det er derfor en stor fordel, hvis du trives med omskiftelige hverdage, forskelligartede opgaver og et til tider højt tempo.

Endelig er det en meget stor fordel, hvis du er struktureret, systematisk og god til skriftlig formidling, da det vil være væsentlige kompetencer ved flere af de opgaver, som du vil komme til at bidrage til.

Hvad kan du forvente af os?

Som praktikant vil du som nævnt blive tilknyttet Christian Qvick, som vil sørge for, at du får en bred indsigt i forskelligartede konsulentopgaver, som fx inkluderer design og afvikling af store lederudviklingsforløb, tilbudsskrivning, artikelskrivning, deltagelse i kundemøder, forberedelse af materialer, projektledelse på igangværende projekter m.v.

Som praktikant vil du bidrage til flere af disse opgaver.

I LEAD er vi vant til at have praktikanter. Vi sætter stor pris på deres udefrakommende blik på vores praksis, deres lyst til at anvende deres omfattende teoretiske viden i praksis og deres bidrag til det faglige og sociale fællesskab i LEAD.

Selvom du er tilknyttet en fast konsulent, vil du naturligvis stadig blive en integreret del af vores store fællesskab af passionerede konsulenter og være en fast del af interne udviklingsdage, LEAD-dage m.v.

:

Er du interesseret?

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger:

Perioden for praktikken er fleksibel og kan tilrettelægges efter dine ferier og studieplaner. Typisk vil der være tale om et 4 måneders forløb fra omkring 1. februar 2022 til 31. maj 2022.

Hvis du er interesseret i en praktikplads hos LEAD, bedes du sende ansøgning, CV og karakterer til Christian på cnq@lead.eu snarest muligt. Vi ansætter løbende.

Har du spørgsmål til praktikken bedes du rette henvendelse til enten Christian Qvick (cnq@lead.eu, 26 79 85 93) eller til projektkonsulent Niels Abildgaard (naj@lead.eu, 42 73 01 23).

Vi ser frem til at læse din ansøgning!

Du er måske også interesseret i: