Praktikant med passion for organisations- og ledelsesudvikling til Aarhus-afdeling i foråret 2022

Konsulenthuset LEAD – enter next level søger praktikant med passion for organisations- og ledelsesudvikling til deres Aarhus-afdeling til foråret 2022

LEAD har siden 2013 specialiseret sig i organisations- og ledelsesudvikling for både offentlige og private kunder. Vi hjælper ledere i både store og små organisationer med at drive større forandrings- og implementeringsprocesser. Vi er et stærkt hold af nogle af landets førende specialister på feltet.

Som praktikant i LEAD vil du blive tilknyttet ledelseskonsulent Andreas Fricke Møller. Andreas arbejder særligt med agile og digitale udviklings- og implementeringsprocesser samt udviklingen af sammentømrede og effektive ledelseskæder i både private og offentlige organisationer. Han skriver og udgiver dertil artikler om sine specialeområder. Du kan læse mere om Andreas her.

 

Hvad forventer vi af dig?

Det allervigtigste er, at du oprigtigt brænder for organisations- og ledelsesudvikling og har lyst til at opleve, hvordan teori og forskning kan omsættes til værdi og udvikling hos vores kunder. Ideelt har du tidligere eller på nuværende tidspunkt berøring med organisations- og ledelsesudvikling via. fag eller studierelevante jobs.

Du er derudover klar på at prøve livet som ekstern konsulent af, og det er derfor vigtigt at du trives med omskiftelige hverdage, meget diverse arbejdsopgaver, transport på tværs af landet og et højt tempo. Til sidst er det et krav, at du kan arbejde struktureret, kan sætte systematik i din hverdag, og at du har solide skriftlige kompetencer, da du blandt andet vil bistå Andreas i artikelskrivning.

 

Hvad kan du forvente af os?

Som praktikant vil du som nævnt blive tilknyttet Andreas Fricke Møller, som vil sørge for, at du får en bred indsigt i forskelligartede konsulentopgaver, som fx inkluderer design og afvikling af store lederudviklingsforløb, tilbudsskrivning, artikelskrivning, deltagelse i kundemøder og workshops, forberedelse af materialer, projektledelse på igangværende projekter m.v. Som praktikant vil du bidrage til flere af disse opgaver.

I LEAD er vi vant til at have praktikanter. Vi sætter stor pris på deres udefrakommende blik på vores praksis, deres lyst til at anvende deres omfattende teoretiske viden i praksis og deres bidrag til det faglige og sociale fællesskab i LEAD. Selvom du er tilknyttet en fast konsulent, vil du naturligvis stadig blive en integreret del af vores store fællesskab af passionerede konsulenter og være en fast del af interne udviklingsdage, LEAD-dage m.v.

:

Er du interesseret?

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger:

Perioden for praktikken er fleksibel og kan tilrettelægges efter dine ferier og studieplaner. Typisk vil der være tale om et 4 måneders forløb fra omkring 1. februar 2022 til 31. maj 2022.

Hvis du er interesseret i en praktikplads hos LEAD, bedes du sende ansøgning, CV og karakterer til Andreas på afm@lead.eu snarest muligt. Vi ansætter løbende.

Har du spørgsmål til praktikken bedes du rette henvendelse til enten Andreas Fricke Møller (afm@lead.eu, +45 27 57 73 84) eller til projektkonsulent Niels Abildgaard (naj@lead.eu, +45 42 73 01 23).

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Du er måske også interesseret i: