Hvad sker der når en møgsag kommer forbi – eftertanker og læringspunkter efter Britta Nielsen-sagen

Podcast

Hvad sker der når en møgsag kommer forbi?

I denne podcast fortæller Emil Herskind, partner i LEAD – enter next level, om at stå i orkanens øje, når en møgsag tilfældigt lægger vejen forbi. Emil var afdelingschef i Børne- og Socialministeriet og havde ansvaret for at håndtere Britta Nielsen-sagen. Du kan høre mere om, hvad der skete, da sagen ramte Emils skrivebord i Børne- og Socialministeriet, om de mekanismer, der straks går i gang i en stor organisation, når en møgsag kommer forbi og hvad man kan lære – både på det personlige plan og som organisation – af de her sager.  

Hvordan kan LEAD hjælpe med håndtering af kriser?

Evnen til at mestre uventede kriser er af afgørende betydning i alle organisationer. Hos LEAD tilbyder vores kursus i Krisestyring de nødvendige værktøjer og kompetencer til at håndtere selv de mest udfordrende situationer med tillid og beslutsomhed.

KursusET er nøje tilpasset ledere på alle niveauer og giver en dybdegående forståelse af, hvordan man kan identificere, analysere og reagere på kriser. Vi guider dig gennem hele processen, fra præventiv risikostyring til udvikling af en bæredygtig strategi for håndtering af kriser.

Vores erfarne undervisere bringer en bred vifte af viden og praktisk erfaring inden for kriseledelse i spil, og du får mulighed for at arbejde med virkelige cases, hvilket giver dig en solid platform til at anvende dine færdigheder i din egen organisation.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst