Hvad gør vi med kriser der kommer indefra?

Podcast

Hvad gør vi med kriser der kommer indefra?

Flere og flere organisationer oplever at lande på forsiderne i en kæmpe mediestorm. Det påvirker disse organisationer både økonomisk og imagemæssigt – men også menneskeligt, med potentielt kæmpe tab af engagementet, loyaliteten og motivationen hos medarbejderne. Lederens håndtering af skandaler internt i organisationen – men også håndtering af sig selv som person – er derfor essentiel for organisationens overlevelse. Johanne Grant, Chefkonsulent i Lead, har skrevet PhD om emnet og rådgiver topledere herom. I denne podcast fortæller hun om, hvilken type krise en skandale egentligt er – og hvordan man som leder både forebygger, men også kommer styrket igennem den svære tid.

Hvordan kan LEAD hjælpe med ledelse af psykisk arbejdsmiljø?

Når kriser opstår, er det afgørende at have den rette ekspertise ved sin side. Hos LEAD tilbyder vi professionel rådgivning og programmer, der hjælper organisationer med at navigere gennem uforudsete udfordringer på en effektiv og støttende måde.

Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at hjælpe organisationer med at udvikle og implementere skræddersyede krisestrategier. Vi arbejder sammen med ledere på alle niveauer for at opbygge en beredskabskultur, der er proaktiv og robust.

Vores tilgang er præget af ydmyghed og et reelt ønske om at bistå i de sværeste tider. Vælg LEAD som din partner i krisehåndtering for at styrke din organisations modstandsdygtighed og sikre en tryg og professionel respons på enhver krise. Kontakt os i dag for at begynde samarbejdet.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst