Thomas Føhrby

Design uden navn (2)

Ledelseskonsulent
Cand.psych

Mobil: +45 30 59 58 55
E-mail: tf@lead.eu

Som erhvervspsykolog har Thomas en stor viden om de psykologiske og menneskelige aspekter af ledelses- og organisationsudvikling. Til dagligt arbejder han med design og facilitering af udviklingsforløb i både den offentlige og private sektor, og hans tilgang er karakteriseret ved en høj faglighed, samt et skarpt blik på kundens behov og strategiske visioner.

Tidligere har Thomas været hos Implement Consulting Group, hvor han arbejdede med strategisk forandringsledelse, kulturtransformationer, teamudvikling, konflikthåndtering, psykologisk testning og agile ledelsesstrukturer. Inden dette arbejdede han som rekrutteringskonsulent for headhunterbureauet Brinch & Partners, hvor han både lavede projekter for offentlige og private organisationer. Herudover har Thomas stor erfaring med undervisning og formidling – blandt andet som oplægsholder og som underviser i arbejds- og organisationspsykologi ved Københavns Universitet.

I sine projekter kobler Thomas den nyeste forskning til praksis, og han sørger altid for at designe skræddersyede forløb til den enkelte organisation eller ledergruppe, så de både oplever en effekt her og nu og på den lange bane.

Thomas er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi. Her har han blandt andet fokuseret på temaer som forandringsledelse, virksomhedskultur, kompetenceudvikling, adfærdsdesign, psykosocialt arbejdsmiljø samt stress og trivsel.

Specialer

Psykosocialt arbejdsmiljø

Stress og trivsel

Psykologisk tryghed

Feedback og læring

Forandringsledelse

Medarbejdermotivation

Teambaseret ledelse

Psykologisk testning

Erhvervserfaring

Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level (2021 – )

Projektkonsulent i LEAD – enter next level (2021)

Psykologpraktikant i Implement Consulting Group (2020)

Researcher i Brinch & Partners (2019 – 2020)

Underviser i Arbejds- og Organisationspsykologi ved Københavns Universitet (2018)

Mentor ved MentorDanmark (2017 – 2018)