Niels-Henrik Sørensen

Partner
Cand. Psych.
Ekstern lektor på CBS i forandringsledelse og social psykologi på Cand.merc.psyk

Mobil: +45 23 35 45 50
Email: nhs@lead.eu

Niels-Henrik har gennem 10 år arbejdet med ledelse- og organisationer, dels som ansat psykolog og konsulent i Rambøll Management Attractor og dels som selvstændig erhvervspsykolog og associeret partner i konsulenthuset Coachpartners International. Typiske kunder er større private og offentlige organisationer.

Niels-Henrik er en brændende engageret oplægsholder, underviser, facilitator og proceskonsulent, som på forbilledlig vis formår at gøre svært tilgængeligt teoretisk stof til forståeligt hverdagssprog og brugbare redskaber. Niels-Henrik har designet og udført utallige udviklingsforløb og kurser som har spændt over større organisationsforandringsforløb, chef- og leder-gruppeudvikling, Leadership pipelinebaseret ledelsesudvikling, EMMC akkrediteret certificering i coaching, ledelsesbaseret coaching, teamcoaching, mentoring, vejledning, proceskonsultation, stresshåndtering og supervision. Niels-Henrik er specialiceret i og har omfattende erfaring med at træne andre professionelle i at anvende samtalen professionelt i forhold til mange forskellige målgrupper og organisatoriske kontekster. Niels-Henrik er udvikler og underviser i faget “forandringsledelse og interventionsmetoder” på masterniveau på cand. merc. psyk på CBS.

Niels-Henrik er en del af underviserteamet på uddannelsen:
Professionel forandringsledelse og proceskonsultation

Bliv kontaktet af Niels-Henrik

Specialer

Effektive Ledergrupper

Udvikling af professionelle samtaler i organisationer

Udvikling af ledergrupper/-team

Udvikling af forandringsledelse og effektive forandringsforløb

Udvikling af interne og eksterne udannelsesforløb indenfor ledelse, mentoring, coaching og supervision

Executive coaching

Referencer

siteimprove

Læs mere

“En telefonsamtale og et enkelt møde, og jeg overbevist om, at jeg havde fundet den rette samarbejdspartner til at drive vores ledelsesudviklingsprogram.

Niels-Henrik er nok den mest engagerede konsulent, jeg har arbejdet sammen med og udover, at det gør det utrolig rart at samarbejde med ham, betyder det også, at han meget hurtigt lærte vores forretning at kende, vores udfordringer og vores styrker. En viden han kontinuerligt har brugt i alle ledelsesprogrammerne.

Efter en succesfuld opstart af vores ledelsesprogram i Europa, spillede Niels-Henrik desuden en væsentlig rolle i udrulningen af programmet globalt og i særdeleshed i USA. Via hans stærke netværk introducerede han os for den anerkendte ledelseskonsulent, Rob Kaiser, og sikrede, at vi lavede et ”mesh” imellem dansk og amerikansk ledelseskultur. Samarbejdet har betydet, at vi som danskejet virksomhed har holdt den røde tråd i udviklingsprogrammet world wide, men samtidig har lavet en tilpasning til amerikansk ledelseskultur.En stor succes med stor effekt i hele vores organisation.”

– Gitte Hemmingsen, Siteimprove

Læs mere

”Vi har valgt å jobbe med LEAD da vi opplever dem som en partner. En partner som vi kan diskutere med, sammen utarbeide gode løsninger, samt at de er opptatt av å forstå hvor forretning slik at de kan levere etter våre behov.

Niels-Henrik er en svært dyktig og kunnskapsrik fagmann som kan ledelsesfaget. Han har et stort engasjement, er nysgjerrig og alltid opptatt av å sikre at han levere slik vi har avtalt. Våre deltakere har satt stor pris på hans evne til å dele av sin kunnskap gjennom kobinasjon av teori og praksis.”
– Eilin Gillesen, HR Direktør GroupM Norge

“We wanted to have a common view on leadership, a common (leadership)language and common tools across the Nordic, we saw a great opportunity in using the same supplier.
Our Danish and Norweigan colleagues had a very positive experience with LEAD and Niels-Henrik. Niels-Henrik was open for clients’ needs and adjustments/suggestions, flexible when delivering programs and can read “the vibes” and adjust accordingly.”
– Sylvia Buddenbaum Eriksson, HR-direktør GroupM Sverige

Læs mere

“I had a privilege and pleasure to have Niels-Henrik as a consultant and coach during my global leadership program organized by Duke Corporate Education, the top global provider of customized executive education.

2 words to characterize this experience:
Confidence: Niels-Henrik inspires confidence to people he works with.
Credibility: you kind of want to listen what he is saying.

All sessions and discussions with Niels-Henrik were great to provide (or reveal) countless insights in professional communication, developing executive/leadership presence, dealing with conflicts, organizational effectiveness and performance management, career management and building an effective team.

I can highly recommend partnering with Niels-Henrik to achieve your strategic goals and manage & develop your teams and processes by an effective consultancy and coaching program.”
– Karen Pinachyan, MD, Head of Medical Affairs Belgium & Luxembourg

Læs mere

Opgaven bestod i: Udvikling af et Leadership Pipeline ledelsesgrundlag ud fra BoConcepts værdier og strategi for fremtiden.

Ledelsesgrundlaget gjorde det tydeligt hvad både ledere og medarbejdere på forskellige niveauer skulle lykkes med for at nå de ambitiøse mål i fremtiden.

Reference: Maria Louise Skovenborg, People & Performance Business Partner

Erhvervserfaring

Partner i LEAD – enter next level (2015 – )

Chefkonsulent i LEAD – enter next level (2014 – 2015)

Chefkonsulent i Rambøll Attractor (2009 – 2014)

Associeret Partner i Coachpartners International (2006 – 2008)

Klinisk Psykolog (2005 – 2007)

Udvalgte publikationer

“Ledelse i en VUCA-verden”, 2016, LEAD

“Stigende kompleksitet i lederjobbet skal afspejles i ledelsesevalueringen”, 2015, HR Chefen

“Effektive ledergrupper: 10 gode råd til at sætte, drive og udvikle effektive ledergrupper”, 2015, HR Chefen

“Versatil ledelse – sådan opnår ledere effekt i en VUCA-verden”, 2015, Børsen

Effektive ledergrupper – disciplinen at sætte, drive og udvikle effektive ledergrupper”, 2015, Børsen

“Narrativ coaching – historien har en betydning”, 2008, I: “Coaching i Perspektiv  – en grundbog”, Hans Reitzels Forlag

“Systemisk ledelse – teori og praksis”, 2011, Samfundslitteratur

Dobbeltpositionsmodellen i professionelle samtaler, 2014