Niels Abildgaard Jørgensen

Projektkonsulent
Stud.cand.psych.

Mobil: +45 42 73 01 23
E-mail: naj@lead.eu

Niels er tilknyttet LEAD som projektkonsulent, hvor han understøtter konsulenterne med faglige og administrative opgaver. Niels er desuden teamkoordinator for gruppen af projektkonsulenter, hvor han varetager faglige, kulturelle og administrative henvendelser og spørgsmål i den daglige drift såvel som i udviklingsprojekter, der er søsat. Niels har været i praktik i LEAD, hvor han primært har bistået Katrine Bastian på opgaver vedrørende forbedringer af psykisk arbejdsmiljø, kulturændringer og større implementeringsforløb. 

Niels har som leder i TM-eliten og som projektkonsulent og praktikant i LEAD opbygget erfaring med at udvikle et sundt arbejdsmiljø. Han er fagligt optaget af psykologisk sikkerhed, som han anser som forudsætningen og grundlaget for at udvikle mennesker og organisationer. Niels har gennem sin ansættelse på Haslekollegiet, et psykosocialt botilbud for unge, opbygget erfaring med coaching og personlig udvikling. Disse erfaringer bygger han videre på i LEAD, hvor han bl.a. arbejder med individuelle coachingforløb og LVI-sparringssessioner.

Niels har som underviser på Rønde Højskole og Idrætshøjskolen Aarhus erfaring med procesfacilitering, formidling og projektledelse, som er afgørende kompetencer, når han understøtter konsulenterne i LEAD.

På sin kandidatuddannelse i psykologi har Niels specialiseret sig i arbejds- og organisationspsykologi, ligesom han har skrevet flere større opgaver om stress, motivation og trivsel.

Specialer

  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Psykologisk sikkerhed
  • Kulturforandringer
  • Stress
  • Trivsel
  • Implementering af adfærd
  • Projektledelse

Erhvervserfaring

Praktikant i LEAD – enter next level (2021)
Projektkonsulent hos LEAD – enter next level (2020 – )
Underviser på Rønde højskole (2019)
Socialarbejder på Haslekollegiet – et psykosocialt botilbud (2016 – 2020)
Supervisor hos TM Eliten (2015 – 2016)