Nicole Baandrup Nielsen

Chefprojektleder og ansvarlig for tilbudsområdet
Cand. Merc. Organisation & Strategi

Mobil: +45 20 89 39 08
E-mail: nbn@lead.eu

Nicole arbejder med, hvordan du som leder eller organisation kan arbejde strategiske med organisationens såvel egen digitale tilstedeværelse. Herunder er hun ekspert på SoMe360, der er et review af din personlige adfærd og organisationens adfærd på tværs af de digitale platforme; Google, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube og Facebook.

Derudover arbejder hun med design af strategiske talent- og organisationsudviklingsforløb med fokus på at skabe reel effekt og udvikling i din hverdag som leder eller medarbejder og i organisationen som helhed. Eksempler på udviklingsforløb er Leadership Pipeline-baseret talentudvikling på alle ledelsesniveauer, udviklingsforløb med fokus på tværgående samarbejde, udvikling af fremtidens ledere og -ledelses-
kompetencer m.m. Her varetager Nicole ofte rollen som projektleder, hvor hun i tæt samarbejde med aktører i jeres organisation har en central rolle i udvikling og forberedelse af projektet såvel som eksekvering og implementering heraf.

Nicole tager i alt sit arbejde udgangspunkt i et strategisk helhedsorienteret og tværorganisatorisk perspektiv, hvor hun både bidrager til og udfordrer behovene i jeres organisation med henblik på at sikre udlevelsen og implementeringen af organisationens vision og mål.

Specialer

  • SoMe som ledelsesredskab
  • Design af strategiske talentudviklingsforløb
  • Udvikling af organisatoriske forandringsforløb med effekt

Referencer

Læs mere

”Hørsholm Kommune har haft stor gavn af LEAD, herunder Stephanie Bäckström og Nicole Baandrup Nielsens, ekspertise i forbindelse med planlægning af vores 3-i-1 proces.

Vi havde hyret dem til et 2-dages seminar og fik meget brugbar og specifik viden på de 2 dage.

Vi er særligt meget begejstret for Stephanies evne til at opfange vores behov uden, at vi selv kunne sætte ord på dem – det kan være svært at sætte ord på ting, som man ikke ved, at man skal være opmærksom på.

Dette 2-dags seminar har givet os uvurderlig viden og ikke mindst tryghed i procesarbejdet, som er enormt gavnligt for os i det videre arbejde med vores 3-i-1 proces.”

– Gitte Hübner, HR-konsulent & Arbejdsmiljøtovholder, Hørsholm Kommune

Læs mere

”Vi har i Børn og Unge i Middelfart Kommune arbejdet med betydningen af sociale medier i ledernes ledelsespraksis på årsmødet 2018. Her stillede vi skarpt på de nye spilleregler, som de digitalt indfødte agerer ud fra, og som man som leder kan tage med sig videre i sit eget lederskab.

Vi arbejdede desuden med, hvordan man i Middelfart Kommune kan understøtte løsningen af kerneopgaverne ved at arbejde strategisk med både egen og organisationens digitale tilstedeværelse. Dette arbejde tog udgangspunkt i SoMe360, hvorefter vi tog hul på arbejdet med organisationens strategi for digital tilstedeværelse.

Nicole fra LEAD designede og faciliterede dagen, så den talte direkte ind i vores kontekst og det arbejde med sociale medier, vi står overfor at tage fat på.”

– Jan Henriksen, Direktør i Børn, Unge og Fritidsforvaltningen

Læs mere

”Nicole fra LEAD holdt oplæg for de nordjyske borgerservicechefer, hvor hun meget levende fortalte om ledelse af de 4 forskellige generationer, som pt. er på arbejdsmarkedet, samt hvilke udfordringer og værktøjer man kunne gøre brug af. Oplægget var leveret med en skarp kant, som gjorde, at drøftelserne bagefter førte til refleksioner ind i egen andedam”

– Morten Overgaard, Leder af Borger- og Administrationsservice i Mariagerfjord Kommune

Læs mere

”Nicole er ikke blot en blændende oplægsholder, hun er også supertjekket i sin kundehåndtering generelt og så tilmed godt selskab. Kender du det med at have glædet sig til et oplæg og så viser det sig i virkeligheden at være et generisk salgspitch? Nicole er det modsatte af det. Jeg havde fornøjelsen af at have hende som taler for en af direktørgrupperne i Executive Cognito og det var en kæmpe fornøjelse. Emnet var ‘De nye generationer på arbejdspladsen’. Allerede ved forespørgslen var det tydeligt at Nicole formår at stille de rigtige spørgsmål for at forstå mig som kunde. Og så ELSKER jeg, at hun leverer med så høj grad af troværdighed og faglighed, men samtidig har overskud til afstikkere, grin og debat undervejs. Ingen dogmatik eller autopilot, men nærvær og nysgerrighed. Skulle det ikke fremgå tydeligt af ovenstående, så har Nicole mine varmeste anbefalinger”

– Anne Frost, netværksleder for Executive Cognito samt ledelsesrådgiver og coach hos Annefrost.com.

Erhvervserfaring

Ledelseskonsulent i LEAD (2016- )

Projektkonsulent i LEAD (2015-2016)

Projektlederassistent i BDO (2015-2015)

Formand og bestyrelsesmedlem (2012-2016)

Udvalgte publikationer

“Hvordan håndterer du fire generationer på arbejdsmarkedet?”, 2019, Børsen Ledelse

Effektfuld talentudvikling, 2019 – in press, Erhvervspsykologi

“Sociale medier som evalueringsredskab – kan man det, og giver det mening? Det korte svar er: Ja!”, 2018, Erhvervspsykologi

Ledelse på tværs af generationer”, 2018, Erhvervspsykologisk Forlag, november

Sociale medier som evalueringsredskab – kan man se, og giver det mening? Det korte svar er: JA!”, 2018, Erhvervspsykologisk Forlag, nr. 4 2018

3 råd: Sådan leder du de digital indfødte“, 2018, Lederweb

“Femfaktorconsulting“, 2018, Erhvervspsykologi

“Se ledelsesevalueringen som et dialogisk værktøj“, 2017, Uddannelse & Udvikling

“Er du klar til de digitalt indfødte?”, 2017, LEAD – enter next level

“Udvikling af organisationer gennem 360-graders ledelsesevalueringer”, 2016, Aalborg Universitet