Maja Nyboe Bjerrehuus

Chefkonsulent
Cand.merc.(psyk.)

Mobil: +45 27 59 85 81
E-mail: mb@lead.eu

Maja er uddannet Cand.merc i psykologi fra CBS og er en erfaren konsulent der evner at koble strategiske visioner med organisationens kompetencer, og den virkelighed organisationen oplever i praksis. Hun er i denne sammenhæng i stand til at omsætte komplekse udfordringer til konkret praksis igennem udforskende procesforløb ud fra et narrativt og systemisk perspektiv.

Maja har stor erfaring med at drive, facilitere og gennemføre udviklings- og forandringsprocesser i både offentlige og private organisationen. Maja er desuden en habil projektleder med stor erfaring med at tilrettelægge, planlægge og styre udviklingsprocesser i organisationer.

Specialer

  • Facilitering af involverende processer
  • Kommunikation og samarbejde

Referencer

Læs mere

”I 2017 gennemførte Maja et skræddersyet udviklingsforløb for vores enhed med det formål at udvikle vores samarbejde og kommunikation.

Forløbet hjalp os i mål med at lave vores eget solide samarbejdsgrundlag og igangsætte en række initiativer, som har styrket vores interne kommunikation og koordinering, der har betydet, at vi i højere grad opnår succes i vores kerneopgave samtidig med, at vi har højnet vores trivsel.

Vi har oplevet Maja som en nærværende facilitator med fin og meget ligetil personlig kontakt til alle deltagere i vores forløb. Maja har en stor teoretisk og praktisk viden om gruppedynamikker, samarbejde og kommunikation, og jeg kan varmt anbefale andre at bruge Maja til at udvikle deres team og organisation.”

Læs mere

”Maja har været en værdifuld sparringspartner med en høj faglighed der har haft stor værdi for mig i mit lederskab og skabt synlige resultater for mig og mine medarbejdere. Særligt Majas evne til at sætte sig ind i komplekse forhold og forstå Københavns Ejendomme og Indkøb som organisationen, set i forhold til konteksten Københavns Kommune, har betydet at Maja har kunnet inspireret og udviklet os som team og mig som leder.”

akademikernes a kasse

Læs mere

“Akademikernes A-kasse oplevede en høj faglighed og indlevelse, da vi samarbejdede med LEAD. Konsulenterne skræddersyede en session for a-kassens bestyrelse, hvor de formåede at ramme plet på baggrund af blot et enkelt formøde ift. det efterspurgte indhold. Akademikernes A-kasse kan derfor varmt anbefale LEAD til andre organisationer, som har brug for en professionel sparringspartner til at udvikle samspillet i en bestyrelse, der tør udfordre vanetænkning og tilbyder et helikopter-perspektiv, som giver stof til eftertanke og videre arbejde i organisationen.”

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD – enter next level (2020-)

Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level (2018 – 2020)

HR-konsulent og projektrådgiver hos Dansk Arbejdsgiverforening (DA) (2017 – 2018)

Udviklings- og ledelseskonsulent hos Maul A/S (2015 – 2016)

Ekstern ledelseskonsulent hos FM Service Københavns Ejendomme (2015 – 2016)

Projektleder hos UCC Forretningsudvikling og Projekter (2015 – 2015, tidsbegrænset stilling)

Ekstern konsulent hos Mix Copenhagen (2014 – 2015)

SMV Konsulent hos Copenhagen Business School (2013 – 2014)

Student assistent hos Group HR, Saxo Bank (2012 – 2012)

HR-assistent hos Moment A/S (2009 – 2012)