Maja Nyboe Bjerrehus

Chefkonsulent
Cand. Merc.(psyk.)

Mobil: +45 28 34 19 65
E-mail: mb@lead.eu

​Maja har stærke kompetencer inden for ledelses- og organisationsudvikling, proceskonsultation, coaching, ledelses- og arbejdsmiljøevaluering samt virtuel facilitering. Hun har mange års erfaring med at udvikle og gennemføre forandringer både blandt ledere, ledelsesteams, og organisationer. Her tager hun altid udgangspunkt i den enkelte leders, teamets og organisationens styrker og potentialer. 

Maja har et særligt talent for at skabe tillidsfulde relationer. Hun er optaget af at inddrage sin praktiske erfaring og interesse for at formidle teoretisk viden og få det koblet til organisationens strategiske behov og konkrete praksis.

Maja skriver og udgiver løbende artikler inden for ledelsesudvikling og professionelle samtaler.

Bliv kontaktet af Maja

Specialer

Ledelses- og arbejdsmiljøevaluering

Ledelsesudvikling

Coaching og supervision

Det personlige lederskab

Udvikling af ledergrupper

Resiliens i organisationer og ledere

Trivsel og konfliktløsning

Referencer

coop

Læs mere

Maja har fra 2018 – 2020 været gennemgående konsulent på Coops digitale transformation (fra selvbygget it-systemer til samlet SAP system). Her har hun stået for coaching og udvikling af Coops BPOer i udviklingsfasen, understøttelse og facilitering af det tværgående samarbejde og ledelse af forandringsprocesser.

Maja har ligeledes hjulpet med individuel coaching og sparring på personprofiler og 360 graders ledermålinger. Hun har uddannet og udviklet alle c-level ledere på Coops HQ i forandringsledelse (moduluddannelser med brug af ledersimuleringer og træning) og faciliteret forankring i alle ledergrupper. Løbende facilitering og coaching af ledere og specialister.

Rolle: coach, seniorkonsulent og underviser.

Læs mere

Maja har i 2020 forestået et lederudviklingsforløb i effektive samtaler, coaching og feedback for Arbejdernes Landsbanks ledere.

coop

Læs mere

Udvikling og uddannelse af coach-uddannelse  for Coops tillidsrepræsentanter. Det gennemgående spørgsmål var: Hvordan skaber vi udvikling og gennemslagskraft i vores samtaler med medlemmer der bliver jobtruet i relation til den digitale udvikling?

Læs mere

Bornholms hospital: Facilitering og coaching af Bornholms hospitals øverste ledelse og udvidede lederforum med udgangspunkt i deres strategiske mål om at blive et udviklingshospital. Sessioner og worshops i temaerne: Patientrejsen, det personlige ledelsesgrundlag, det tværgående samarbejde, kultur og kapacitet i ledelse og psykologisk sikkerhed og samarbejde. (2018 – 2020)

Læs mere

AAU innovation: Facilitering og gennemførelse af en måling af det kreative arbejdsmiljø v. KEYS og center for creative leadership på AAU innovations. Facilitering af Kickoff for hele universitet – sparring og rådgivning af ledelsen før under og efter. Dertil udarbejdelse af opfølgningsmaterialer til teams og grupper.

Rolle: projektansvarlig, rådgiver, facilitator (2019)

Læs mere

Facilitering af Silkeborg kommunes nytårstræf under temaet “resiliens”. Keynote og oplægsholder: Den resiliente organisation og leder. (2020)

anklagemyndigheden

Læs mere

Feedback og læringskultur: Udvikling af en lærings og feedbackkultur med udgangspunkt i relationel koordinering, psykologisk sikkerhed og feedbacktræning. Rolle: underviser, facilitator, senior konsulent. (2019)

Læs mere

Forsvarets souschef lederuddannelse (ny i ledelse). Underviser på modul 3: Anerkendende ledelse og coaching (2019).

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD (2021 – )

Senior ledelseskonsulent, Implement Consulting Group (2020)

Chefkonsulent i LEAD (2018 – 2020)

HR konsulent i Dansk Arbejdsgiverforening (2016 – 2018)

Ledelseskonsulent i MAUL A/S (2015 – 2016)

Ejer og erhvervspsykologisk konsulent i MB Consult (2014 – 2016)

Kurser og certificeringer

Hogan assesment systems (2019)

LVI (Leadership Versatile Index) (2016)

Effect – effektive ledergrupper (2019)

Udvalgte publikationer