Josefine Bjerrum

Om os

Projektkonsulent
Stud. Bach. HA (psyk)

Mobil: +45 30 63 61 20
E-mail: jsb@lead.eu

Josefine har en stærk interesse indenfor personligt lederskab og motivation. Josefine studerer Erhvervsøkonomi og psykologi på CBS, hvor hun gennem sin studietid har fokuseret på, hvordan ledelse kan blive nærværende og opbyggende for medarbejderen. Derudover har Josefine brugt 4 måneder i Berlin, hvor hun bl.a. har arbejdet med organisationen Future Females som organisator og foredragsholder inden for personlig ledelse, præsentationsteknikker og netværksstrategier.

Josefine har en bred erfaring indenfor projektledelse og kreativ problemløsning, som hun har arbejdet med i Studenterhuset Projekthus, der er et kreativt værksted for studerende, der vil forbedre studielivet i København. Som projektleder faciliterede hun bl.a. workshop indenfor idegenrering, konceptudvikling og projektledelse. Hun afholdte derudover foredrag om motivation. Josefine har senest arbejdet i Right People Group, Berlin, hvor hun arbejdede strategisk med nudging og motivation af unge medarbejdere. Konkret udarbejdede hun onboarding, feedbacksamtaler og team-events.

I LEAD anvender Josefine disse kompetencer til at hjælpe ved udarbejdelse og afholdelse af workshop og seminarer. Derudover varetager Josefine løbende ad-hoc opgaver for konsulenter og partnere i København.

Erhvervserfaring

Projektkonsulent i LEAD – enter next level A/S (2018 – )

Intern – Right People Group Berlin (2018)

Projektleder – Studenterhuset (2018)

Community associate – Regus (2017)

Office assistant – Gomore (2016)