Johan Horsten

Projektkonsulent
Stud.cand.scient.pol

Mobil: +45 50 72 89 43 
E-mail: joho@lead.eu

Johan har flere års erhvervserfaring fra henholdsvis Konsulenthuset Ballisager samt Pluss Leadership, hvor omdrejningspunktet for hans opgaver har været projektopgaver og procesfacilitering for større offentlige organisationer. Herunder et kompetenceudviklingsprojekt for Jobcenter Randers om implementering af den nye LAB-lov.

Johan studerer statskundskab på Aarhus Universitet, hvor han igennem sin uddannelse har opbygget en metodisk og analytisk tung værktøjskasse, som han i LEAD omsætter til praksis for kunder og konsulenter.

På kandidatdelen af sin uddannelse har Johan specialiseret sig i offentlig forvaltning og særligt organisations- og ledelsesteori, hvor det naturlige udgangspunkt er, hvordan man får organisationer til at præstere bedre uden at gå på kompromis med kvalitet og medarbejdermotivation. Derudover har han indgående studeret administrative byrder i mødet mellem stat og borger for at blive klogere på, hvordan interaktionsleddet mellem staten/statslige organisationer og borgerne ser ud.

Han er lidt af en metoderytter, som elsker at simplificere rå data og statistisk. Dertil er Johan analytisk i sin tankegang og tænker naturligt i årsager, hypoteser og sammenhænge.

Johan er tilknyttet LEAD som projektkonsulent, hvor han understøtter konsulenterne i deres daglige arbejde. Derudover varetager han diverse back-office opgave.

Erhvervserfaring

Projektkonsulent hos LEAD – enter next level A/S (2020-)

Pluss Leadership (2020)

Konsulenthuset Ballisager (2018-2020)