Jan Bartram

Chefkonsulent
Cand.oecon

Mobil: +45 40 90 16 86
E-mail: jb@lead.eu

Jan har de sidste 25 år fordelt sin arbejdstid ligeligt mellem arbejde i den statslige og den private sektor. Hans ekspertise er indenfor tværgående ledelse, leadership pipeline, personligt lederskab gennem lederfeedback og 1:1 coaching af deltagerne.

Jan har en stor teoretisk indsigt i ledelses- og organisationsteorier, men formår også at gøre komplekse teorier nærværende ved sin konkrete og jordnære facon hvor han formår at tale ’deltagernes sprog og virkelighed’. Det skyldes ikke mindst, at hans store erfaring fra både den private og offentlige sektor, som gør ham i stand til at perspektivere dialogerne med eksempler fra andre arbejdspladser.

I LEAD udgør han en af spidskompetencerne indenfor Ny Syntese, og er især optaget af, hvordan offentlige myndigheder i fremtiden kan arbejde med samskabelse og det at skabe robusthed/fleksibilitet i samfundet.

Specialer

Referencer

Læs mere

“Jeg har været leder i rigtig mange år og var kommet til et sted i min karriere, hvor jeg havde brug for at få sparring og input udefra. Jan har været storartet i den proces, og han blev afgørende for, at jeg har kunnet drejet min mission for mig selv og mit lederskab. Jeg har fået ny-orienteret mit syn på, hvad der driver mig, hvad der er af styrker og opmærksomhedspunkter både for mit lederskab og for at opnå balancer i min tilværelse. Jeg er kommet i en bedre pagt med mig selv. Jeg vil til enhver tid anbefale Jan som coach. Han har et sprog og en baggrund, som jeg respekterer. Og så kan han altså noget – særligt – at sætte noget så personlig krævende og udfordrende i gang, på en facon man ikke kan lade være eller lade ligge.”

– Leder i statsstyrelsen

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD

Lederudviklingschef JP/Politikens Hus A/S

Selvstændig konsulent

HR-direktør i Berlingske media

Chefkonsulent i Finansministeriets koncern

Lederkonsulent i Frank Johansen

Sportschef i AGF

Uddannelsesleder for Akademi-økonomer på handelsskolen i Randers

Projektchef i Scanprint

Professionel fodboldspiller i AGF, Brøndby, Glasgow Rangers og Bayer Uerdingen

Udvalgte publikationer

Ledelse af kerneopgaven i Hørsholm Kommune“, 2018, LEAD – enter next level

“Ledelse af samskabelse er en ny ledelsesdisciplin”, 2018, Det Offentlige

Kan vi styre os selv? Kalundborg Kommune skaber bedre plads til ledelse“, 2018, Offentlig Ledelse

Vi er alle en del af noget større”, 2018, Offentlig Ledelse

Ledelse i en digital omstilling –  6 kompetencer til at lykkes”, 2017, HR forum 25 års jubilæumsbog

Løb for livet”, 1996, Lindhardt og Ringhof