Jan Bartram

Chefkonsulent
Cand.oecon

Mobil: +45 40 90 16 86
E-mail: jb@lead.eu

Jan har de sidste 25 år fordelt sin arbejdstid ligeligt mellem arbejde i den statslige og den private sektor, hvor hans arbejdsområder har været forskellige forandrings og udviklingstiltag, der har indbefattet lederudviklingsprojekter, digitale transformationer, organisationsforandringer henimod ambidekstrale og agile organiseringer, udvikling af agile mindset, transformationsledelse, mv.

Jan er en erfaren underviser, der med sin faglige og didaktiske indsigt formår at tilpasse undervisningstemaerne til deltagernes daglige arbejde, således at læring omsættes til praksis, og der skabes varige adfærdsforandringer. Det skyldes ikke mindst hans store erfaring fra både den private og offentlige sektor, som gør ham i stand til at perspektivere dialogerne. I kraft af hans tidligere stillinger, som eksempelvis lederudviklingschef i JP/Politikens Hus A/S og HR-direktør i Berlingske Medier, har han stor praksiserfaring med at drive ledelsesprojekter, digitalisering og transformationsprojekter samt tilrettelæggelse af organisatoriske procedurer og governance-strukturer.

I LEAD udgør han en af spidskompetencerne indenfor lederudvikling, Ny Syntese og digitale transformationer samt generelle lederudviklingsprojekter og – uddannelser, bl.a. på statens lederprogrammer: Erfarne ledere og Ny leder i staten.

Specialer

Referencer

Læs mere

“Jeg har været leder i rigtig mange år og var kommet til et sted i min karriere, hvor jeg havde brug for at få sparring og input udefra. Jan har været storartet i den proces, og han blev afgørende for, at jeg har kunnet drejet min mission for mig selv og mit lederskab. Jeg har fået ny-orienteret mit syn på, hvad der driver mig, hvad der er af styrker og opmærksomhedspunkter både for mit lederskab og for at opnå balancer i min tilværelse. Jeg er kommet i en bedre pagt med mig selv. Jeg vil til enhver tid anbefale Jan som coach. Han har et sprog og en baggrund, som jeg respekterer. Og så kan han altså noget – særligt – at sætte noget så personlig krævende og udfordrende i gang, på en facon man ikke kan lade være eller lade ligge.”

– Leder i statsstyrelsen

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD

Lederudviklingschef JP/Politikens Hus A/S

Selvstændig konsulent

HR-direktør i Berlingske media

Chefkonsulent i Finansministeriets koncern

Lederkonsulent i Frank Johansen

Sportschef i AGF

Uddannelsesleder for Akademi-økonomer på handelsskolen i Randers

Projektchef i Scanprint

Professionel fodboldspiller i AGF, Brøndby, Glasgow Rangers og Bayer Uerdingen

Certificeringer og kurser

  • Myers Brigs Typeindikator
  • NEO PI-R (Big Five)
  • HOGAN
  • Følelsesmæssig intelligens (EQI)
  • People test system PPT/PTT
  • Coachuddannelse fra The Coaching Company
  • Certificeret hos Digitaliseringsinstituttet i rammeværket “Digital Transformation’