Ghita Ferrer

Chefkonsulent
Cand.psych. Statsautoriseret, systemisk efteruddannelse

I rollen som chefkonsulent trækker Ghita på massiv erfaring med leder- og organisationsudvikling. I sit 20 år lange arbejdsliv har hun arbejdet med de højeste ledelsesniveauer i både private og offentlige organisationer, hvor hun har været ansvarlig for større, komplekse forandringsprocesser og kulturændringer.

Ghita har blandt andet udviklet ledelsesmodellen i Haldor Topsøe og arbejdet med deres Ledership Pipeline. Derudover har hun udviklet globale lederteams i Haldor Topsøe, Grundfos og Coloplast. Konkret har hun erfaring med udvikling af ledergrupper, facilitering, undervisning og coaching samt med afdækning, assessment og udvikling af ledelseskompetencer.

Hun har designet og gennemført talrige lederudviklings- og gruppeudviklingsforløb. Hendes faciliterings- og proceskompetencer er uovertrufne.

Mobile: +45 25 55 00 13
E-mail: gf@lead.eu

Specialer

Ledelsesudviklingsforløb baseret på Action Learning

Organisationsudvikling og forandringsprocesser

Specialistudvikling

Leadership Pipeline

Effektive ledergrupper

Executive coaching

Lederassessment

Facilitering og proceskonsultation

Open space

Konflikthåndtering

Stress-management og stress-coaching

Referencer

Læs mere

“Jeg har en oplevelse af, at vi får en højt kvalificeret konsulentydelse, der er præget af en særdeles engageret og professionel tilgang. Det er også min oplevelse, at LEAD evner at opfange og “læse” vores kultur og sørge for at få det bedste frem hos os.

Vores udgangspunkt var at få hjælp til udvikling og gennemførelse af en 3i1-undersøgelse. Vi var så inspireret af den faglige tilgang, som LEAD er eksponent for, at vi bad dem hjælpe os med at færdiggøre vores nye ledelsesgrundlag, som vi skulle bruge til vores 3i1-undersøgelse. Vi er nu godt på vej til at færdiggøre vores 3i1-undersøgelse, som af vores ledere og medarbejdere roses for at være både overskuelig, gennemsigtig og med høj medarbejderindflydelse. En svarprocent på 83 taler sit eget sprog. Det hører med til historien, at vi med LEAD har følt os godt hjulpet gennem hele processen og derved er kommet godt i hus, – ja faktisk i langt højere grad end jeg havde troet muligt.”

– Søren Henriksen, HR-chef, Ishøj Kommune

Erhvervserfaring

Chefkonsulent I LEAD (2017-  )

HR Development specialist i Haldor Topsøe (2012-2017)

Partner hos Summit Consulting (2010-2012)

Selvstændig Erhvervspsykolog (2004-2010)

Virksomhedsrådgiver i CfL (1999-2004)

Leder i Kriminalforsorgens uddannelsescenter (1998-1999)

Underviser og vejleder på Psykologisk laboratorium, KUA (1997-1998)

Rådgiver og underviser hos Kræftens bekæmpelse (1992-1997)

Udvalgte publikationer

Ferrer, G., & Søndergaard, A. (2018), “Har du opdateret dit selvbillede for nylig?”, Børsen