Bo Halberg

Associeret chefkonsulent
Cand. Psych. aut

Mobil: +45 53 37 60 00
E-mail: kontakt@lead.eu

Bo har de sidste 21 år arbejdet med samme fokus – effektivisering af de personlige ressourcer på arbejdspladsen.

Han har selv en betydelig hands on erfaring som leder i det offentlige med selv at stå i tvivl, dilemma og krydspres. Bo kender til forskellen mellem kendskab til teorier og værktøjer og så selv at få dem bragt i praktisk anvendelse.

Vedvarende opmærksomhed på the knowing doing GAB synes ikke at gå over sådan lige med et ruf.

Bo’s solide baggrund som psykolog balanceret med en MPA fra CBS betyder, at han medbringer en sund skepsis på de mange hurtige forførende snuptagsløsninger, der hele tiden tilbyder sig.

Som først intern organisationsudvikler (HR) i det offentlige, siden som ekstern leverandør (erhvervspsykolog) – primært til det offentlige – har han leveret gevaldigt mange udviklingsforløb og processer indenfor områderne; Coaching, ledelsesudvikling, organisations og kulturudvikling, forandringsprocesser, effektiviseringer, strategi m.v.

Bo er bedst som coach, når det bliver muligt at tale om det vigtige, det væsentlige og det som ligger lige for (elefanten i rummet). Han trækker på inspirationer fra det systemiske og det narrative parret med den nye viden om hjerne samt ikke mindst at give et godt råd med på vejen, når dette er naturligt.

Erhvervserfaring

Eget firma 9 år

HR Chef Berlingske Tidende 1 år

Chefkonsulent Right Management 3 år

Viceforstander Københavns kommune 5 år

Mellemleder forsvaret 10 år