Andreas Fricke Møller

Ledelseskonsulent
Cand.Merc.Int with Disruptive Innovation.

 

Mobil: +45 27 57 73 84
E-mail: afm@lead.eu

Andreas arbejder med datainformeret ledelse og hjælper vores kunder med at styrke motivationen, medarbejderudviklingen og trivslen i organisationer. Han er specialiseret i Beaconforce, et software redskab der kombinerer emotionel intelligens og machine learning til at skabe mere engagerende arbejdsmiljøer.

Andreas har studeret sin kandidat i International Management og Disruptive Innovation i San Francisco, hvor han samtidigt har arbejdet som produktudvikler hos Beaconforce. På hans studie i Disruptive Innovation har han opbygget stærke kompetencer inden for forandringsledelse og brugen af business anthropology til at drive forretningsudvikling.

Specialer

Referencer

dansk hr

Læs mere

“Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været til en så lærerig, praksisnær og velforberedt kursusdag. Andreas’ evne til at præsentere teori for derefter at spille bolden over, så vi kunne koble den til vores praksisarbejde i vores organisationer var rigtig god. Ideen om at lade os inddrage og arbejde med egne cases og bygge den præsenterede teori på har virkelig styrket vores mulighed for læring, og har givet os en meget bedre idé om, hvordan vi kan bruge agilitet aktivt i vores organisation. Andreas bringer en fantastisk energi i kursuslokalet, og formåede at holde alles opmærksomhed hele dagen”

– Dansk HR

Erhvervserfaring

Ledelseskonsulent hos LEAD (2019-)

Produktudvikler hos Beaconforce (2018-)

Stifter a PARC – Driving change in developing economies (2017 – 2018)

Global Ambassador – Hult International Business School (2017 – 2018)

Change Management Analyst – Glud & Marstrand (2016)

Videoer