Andreas Fricke Møller

Chefkonsulent
Cand.Merc.Int with Disruptive Innovation.

Mobil: +45 27 57 73 84
E-mail: afm@lead.eu

Andreas arbejder med engagement, strategisk agilitet, datainformeret ledelse og digital udvikling. Han har erfaring med brugen af nyeste digitale værktøjer til at skabe mere engagerende arbejdsmiljøer med fokus på indre motivation og empowerment, ligesom han har stærke kompetencer inden for virtuel facilitering. Andreas bruger derudover sin erfaring som produktudvikler i Silicon Valley til at undervise organisationer i strategisk og agil forretningsudvikling samt hvordan man udvikler et agilt mindset på organisatorisk, ledelse og team niveau.

Andreas har studeret sin kandidat i International Management og Disruptive Innovation i San Francisco, hvor han samtidigt har arbejdet som produktudvikler hos Beaconforce. På hans studie i Disruptive Innovation har han opbygget stærke kompetencer inden for forandringsledelse og brugen af business anthropology til at drive forretningsudvikling.

Bliv kontaktet af Andreas

Specialer

Datainformeret ledelse

Udvikler muligheden for at organisationer kan bruge data som input i beslutningsprocesser. Andreas har her fokus på at hjælpe ledere med at bruge data sammen med leders egen erfaring og viden til at kvalificere beslutninger.

Strategisk agilitet

Gør organisationer markant mere tilpasningsdygtige, kreative og tillader en mere målrettet produkt- og organisationsudvikling ved at bruge iterative processer. Andreas har her blandt andet afholdt en heldagsworkshop hos Dansk HR for flere ledere af danske organisationer, hvor han præsenterede teori om agil forretningsudvikling, agile organisationsstrukturer og hvordan man oparbejder et agilt mindset. Her trækker han samtidigt på sin egen erfaring og historier fra hans tid som produktudvikler i et Silicon Valley startup.

Engagementsmåling i real-tid

Giver organisationer, ledelse og medarbejdere muligheden for at følge engagement og trivsel i realtid med henblik på at målrette HR’s ressourcer, give ledere den rette påklædning til dialogen med medarbejder og lade medarbejdere reflektere over deres egen opfattelse af deres arbejdsmiljø. Andreas skræddersyer pilot og implementeringsprocesser af værktøjet Beaconforce til den individuelle organisation, og klæder både ledere og HR på til at bruge værktøjet.

Referencer

nuuday logo

Læs mere

”Andreas har igennem hele vores uddannelsesforløb vist en dyb og teoretisk forankret viden om agilitet, som han i rollen som faglig konsulent og projektleder har omsat til praksis for både ledere og medarbejdere hos Krifa. Konkret har han hjulpet os med at styrke vores struktur for, hvordan vi omsætter vores strategi til specifikke, agile udviklingsinitiativer, og han har givet os konkrete arbejdsmetoder og processer samt indblik i hvad det kræver af både mindset, adfærd og teamsamarbejde at lykkes med agile udviklingsprojekter”.

– Kristina Bay, ledelsesrådgiver.

accenturelogo

Læs mere

“Andreas har her blandt andet været ansvarlig for at designe, implementere og gennemføre pilotforløb med engagementsværktøjet Beaconforce for +100 ledere og medarbejdere hos Accenture, hvor både overblik og dialog om engagement og trivsel blev væsentligt forbedret.”

group m
anklagemyndigheden
nykredit
holbæk kommune
dansk hr

Læs mere

“Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været til en så lærerig, praksisnær og velforberedt kursusdag. Andreas’ evne til at præsentere teori for derefter at spille bolden over, så vi kunne koble den til vores praksisarbejde i vores organisationer var rigtig god. Ideen om at lade os inddrage og arbejde med egne cases og bygge den præsenterede teori på har virkelig styrket vores mulighed for læring, og har givet os en meget bedre idé om, hvordan vi kan bruge agilitet aktivt i vores organisation. Andreas bringer en fantastisk energi i kursuslokalet, og formåede at holde alles opmærksomhed hele dagen”
– Deltagere fra heldagsworkshoppen ”Den Agile Organisation”.

egn-300x126

Læs mere

“Det var det bedste eksterne oplæg siden jeg startede i CEO netværket for efterhånden mange år siden. Højt fagligt niveau – passioneret og pædagogisk stærkt formidlet med højt praktisk anvendeligt udbytte. Jeg oplevede Andreas som rigtig godt forberedt, havde sat sig ind i målgruppen, bevægende, dialogsøgende, inddragende, refleksivt og med højt tempo, dog uden at glide hen over vigtige detaljer. Alt i alt en lærerig, pragmatisk og stærk oplevelse.

Med et ord – sofistikeret!”

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD – enter next level (2022 – )

Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level (2019 – 2022 )

Produktudvikler i Beaconforce (2018 – )

Stifter af PARC – Driving change in developing economies (2017 – 2018)

Global Ambassador i Hult International Business School (2017 – 2018)

Change Management Analyst i Glud & Marstrand (2016)

Udvalgte publikationer