Andreas Fricke Møller

Chefkonsulent
Cand.Merc.Int with Disruptive Innovation.

Mobil: +45 27 57 73 84
E-mail: afm@lead.eu

Andreas arbejder som chefkonsulent hvor han hjælper organisationer med at opbygge kapacitet til at håndtere digital transformation, skaber mere agile organisations-, ledelses- og arbejdsformer og understøtter organisationers evne til at implementere forandringer i den spidse ende af organisationen. Derudover arbejder han med strategiudvikling og udarbejdelse af organisatoriske styringsgrundlag samt lederudviklingsforløb med fokus på ledergrupper og tværgående samarbejde. Han står ofte i spidsen for store organisationsudviklingsprojekter i både den private og den offentlige sektor.
 
Han arbejder som regel langvarigt for de organisationer, han har projekter hos, med fokus på at komme helt tæt på den daglige praksis både på strategiske niveau og i driften for at løse nogle af de mere komplekse problemer, som organisationen arbejder med.
 
Andreas fremstår særdeles nærværende i sin formidling og har altid fokus på at skabe koblinger imellem fagligt funderet teori og den virkelige praksis som ledere og organisationer arbejder i. Han holder derfor ofte keynotes og foredrag specielt om emner som digital transformation, agilitet og implementering.
 
Sideløbende skriver han både artikler og medvirker til bogudgivelser om specielt digital transformation og agilitet.
 
Andreas er uddannet cand.merc. med speciale i organisationsudvikling og innovation, og har boet og arbejdet i flere år i Silicon Valley med tæt tilknytning til det entreprenante innovationsmiljø.

Bliv kontaktet af Andreas

Specialer

Andreas Fricke Møller står i spidsen for projekter, underviser, rådgiver og holder foredrag om:

  • Digital Transformation.
  • Agil organisering, ledelse og arbejdsmetoder.
  • Implementering.
  • Forandringsledelse.
  • Udvikling af ledelsesgrundlag.
  • Strategiudvikling.
  • Leadership Pipeline.
  • Effektiv ledergruppeudvikling.
  • Grænsekrydsende ledelse og tværgående samarbejde.

Referencer

nuuday logo

Læs mere

”Andreas har igennem hele vores uddannelsesforløb vist en dyb og teoretisk forankret viden om agilitet, som han i rollen som faglig konsulent og projektleder har omsat til praksis for både ledere og medarbejdere hos Krifa. Konkret har han hjulpet os med at styrke vores struktur for, hvordan vi omsætter vores strategi til specifikke, agile udviklingsinitiativer, og han har givet os konkrete arbejdsmetoder og processer samt indblik i hvad det kræver af både mindset, adfærd og teamsamarbejde at lykkes med agile udviklingsprojekter”.

– Kristina Bay, ledelsesrådgiver.

accenturelogo

Læs mere

“Andreas har her blandt andet været ansvarlig for at designe, implementere og gennemføre pilotforløb med engagementsværktøjet Beaconforce for +100 ledere og medarbejdere hos Accenture, hvor både overblik og dialog om engagement og trivsel blev væsentligt forbedret.”

group m
anklagemyndigheden
nykredit
holbæk kommune
dansk hr

Læs mere

“Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været til en så lærerig, praksisnær og velforberedt kursusdag. Andreas’ evne til at præsentere teori for derefter at spille bolden over, så vi kunne koble den til vores praksisarbejde i vores organisationer var rigtig god. Ideen om at lade os inddrage og arbejde med egne cases og bygge den præsenterede teori på har virkelig styrket vores mulighed for læring, og har givet os en meget bedre idé om, hvordan vi kan bruge agilitet aktivt i vores organisation. Andreas bringer en fantastisk energi i kursuslokalet, og formåede at holde alles opmærksomhed hele dagen”
– Deltagere fra heldagsworkshoppen ”Den Agile Organisation”.

egn-300x126

Læs mere

“Det var det bedste eksterne oplæg siden jeg startede i CEO netværket for efterhånden mange år siden. Højt fagligt niveau – passioneret og pædagogisk stærkt formidlet med højt praktisk anvendeligt udbytte. Jeg oplevede Andreas som rigtig godt forberedt, havde sat sig ind i målgruppen, bevægende, dialogsøgende, inddragende, refleksivt og med højt tempo, dog uden at glide hen over vigtige detaljer. Alt i alt en lærerig, pragmatisk og stærk oplevelse.

Med et ord – sofistikeret!”

region hovedstaden
københavns kommune
logo fra aarhusvand
skanderborg kommune
hjørring kommune
aalborg universitet
sallinggroup
hjørring kommune
børsen

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD – enter next level (2022 – )

Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level (2019 – 2022 )

Produktudvikler i Beaconforce (2018 – )

Stifter af PARC – Driving change in developing economies (2017 – 2018)

Global Ambassador i Hult International Business School (2017 – 2018)

Change Management Analyst i Glud & Marstrand (2016)

Udvalgte publikationer