Andrea Søndergaard Poulsen

Projektkonsulent
Stud. Cand. Psych.

Mobile: +45 61 11 01 38
E-mail: as@lead.eu

Andrea har i sin uddannelse specialiseret sig inden for det organisationspsykologiske felt, og hun har arbejdet med både kvalitative og kvantitative empiriske projekter som studerende ved Aalborg Universitet og tidligere Columbia University, New York.

Som projektkonsulent støtter Andrea konsulenter og partnere i projekter omhandlende bl.a. ledelsesgrundlag og evaluering. Andrea arbejder med individuel sparring og coaching, hvor hun skaber effektivt lederskab med afsæt i 360-graders feedbackmetoden LVI. Dertil varetager Andrea løbende ad hoc-opgaver.

Hun har erfaring med rekruttering på den internationale scene, hvor hun som konsulent for Ethan Partners specialiserede sig i global udvidelse af organisationer og start-up virksomheder. I sit konsultative kombinerer hun denne viden med egen praksiserfaring, som hun har oparbejdet som studerende ved Dansk Talentakademi.

Specialer

Referencer

Læs mere

“Andrea er både fagligt og personligt en stærk sparringspartner i forbindelse med lederudvikling.

LVI Feedback fra Andrea er nuanceret nysgerrig, og hun lykkedes med at få italesat både styrker og faldgruber på en måde, så man føler sig hjulpet og motiveret for at tage fat i de svære ting.

Det er nemt at føle sig ”sat i bås”, når man får evalueret sin ledelsesstil, men Andrea sørger for, at det ikke sker ved at stille de rigtige og svære spørgsmål.”

– Signe Enemark Kildesgaard, HR Director, GroupM Nordic

Læs mere

Andrea er i sin coachingstil meget udviklingsorienteret, og ser mulighederne for at kunne bruge lederens eventuelle svagheder eller overgjorte styrker konstruktivt, og det afspejler sig også i hendes evne til at stille velvalgte og skarpe spørgsmål.”

Sanne Clement, Chefkonsulent & Indehaver, ProChange A/S

Læs mere

“Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med Andrea i ulike prosjekt. Jeg vil fremheve Andrea som en meget faglig dyktig sparringspartner. I de prosjekt jeg har hatt med Andrea, har det avgjørende å vise en bred og dyp evne til å perspektivere de ervervspsykologiske elementer som påvirker enkeltindividet i en organisasjon. På dette området viser Andrea en meget godt evne til å agere pragmatisk og løsningsorientert, ovenfor så vel kunde og klient.

Jeg vil også fremheve hennes mer personlige egenskaper. Jeg sier selv at den gode coach og sparringspartner er den som har motet til å «slippe seg selv», og leve seg 100% inn i klientens situasjon. Her er Andrea rett unik, med hensyn til de interpersonelle kompetanser. Hun er en god lytter og stiller gode spørsmål, som både er orientert mot løsning og samtidig motiverer for refleksjon. Hennes personlighet er også alltid positiv, med en engasjerende og inspirerende stil.

Ut over dette vil jeg også nevne Andrea’s strukturerte og konseptuelle tilgang. Hun er alltid til at stole på, og leverer til tiden med høy presisjon. Med hensyn til det konseptuelle, har hun et godt overblikk, og er dyktig til å bryte de mer holistiske perspektiver ned i arbeidsmessig forståelige løsninger.

Jeg gleder meg over min arbeidsmessige relasjon med Andrea, og jeg ser frem til neste prosjekt hvor jeg kan få mulighet for at arbeide sammen med henne.”

– Ola Lenes, Managing Partner, Hudson Nordic

Læs mere

“Andrea coached me in my use of the Leadership Versatility Index. I can recommend Andrea as a highly engaged professional. She vas extremely helpful in my preparation which resulted in a great out-come. She has in-depth knowledge in the LVI theory, analytical sense and asks the right kind of question. Our experience with Andrea has been fulfilling and satisfying for Flugger HR and our managers.”

– Malgorzata Stawniak-Osicka, Flügger.

Læs mere

“Andrea har fungeret som en engageret sparringspartner, der evner at sætte forskellige perspektiver på samtalen og stadig holder fast i retningen. Jeg har oplevet Andrea i flere forskellige coachende roller, og hun har hver gang formået at indlede samtalen på en motiverende måde, sikret det løbende ejerskab og ikke mindst været skarp til at sammenfatte resultater.”
– Marianne Møjen, ressourcedirektør, EUC Nord

Erhvervserfaring

Projektkonsulent i LEAD – enter next level A/S (2017 – )

Studentermedhjælper på kandidatsprogrammet “Clinic Counseling Consultation Coaching” – Aalborg Universitet (2018 – )

Associate Consultant – Ethan Partners (2016)

Praktikant og Personlig Assistent – Testrup Højskole (2015)

Underviser – Holstebro kommune (2011)

Udvalgte publikationer

Søndergaard, A. (2018), “Det er tid til at slå bestyrelsesdørene op for landets dygtige kvinder“, Børsen

Søndergaard, A. (2018), “Psykologiens indtog i HR”, HR-chefen

Søndergaard, A., & Sørensen, N.H. (2018), “Tillykke med din startup. Hvad er next step?”, Børsen

Søndergaard, A. (2018), “Erhvervspsykologens refleksive kompetencer i mulighedernes æra”, Erhvervspsykologi

Søndergaard, A. (2018), “Hvem sidder på magten i din organisation?”, Børsen

Ferrer, G., & Søndergaard, A. (2018), “Har du opdateret dit selvbillede for nylig?”, Børsen