fbpx

Valdemar Bjergvang

Projektkonsulent
Stud.scient.pol
E-mail: vb@lead.eu
Tlf: +45 22 70 34 60

Valdemar Bjergvang

Valdemar er tilknyttet LEAD som projektkonsulent på kontoret i Aarhus, hvor han understøtter konsulenterne i deres fremtidige arbejdsopgaver ved bl.a. at varetage diverse administrative og back office-opgaver.

Valdemar har kompetencer indenfor koordinering, formidling og afholdelse af ledelses-arrangementer. Ydermere har han et godt overblik over de udfordringer som ledere i private, såvel som offentlige organisationer, står overfor i en omskiftelig verden, og i et globaliseret marked. Valdemar hjælper yderligere til med rapportskrivning og diverse ad hoc opgaver, som er relevante for LEAD.

Valdemar studerer til dagligt statskundskab på Aarhus Universitet, hvor han specialiserer sig i offentlig forvaltning og ledelse – herunder med fokus på incitamenter på arbejdspladsen, optimering af medarbejdernes motivation, og generelt at finde den balancerede vej frem.

Valdemar er også formand i GloPol (en studieforening om international politik), hvor han har et team på ni medlemmer under sig, som han står for at koordinere. Han er dermed i gang med at danne sig et solidt grundlag af faglig baseret viden, som han benytter sig af i sit virke som projektkonsulent.

Bliv kontaktet af Valdemar

Udfyld formularen, så kontakter Valdemar dig hurtigst muligt.

Erhvervserfaring

Projektkonsulent i LEAD – enter next level (2021 – )

Formand i GloPol (2019 – )

Frivillig i Global Contact (2018 – 2019)

Podcasts