Luanna Isabel Faustino Sousa Veiga

Projektkonsulent
Stud. Cand.merc.(psyk.)

E-mail: lifsv@lead.eu

Luanna Isabel Faustino Sousa Veiga

Luanna er ansat i LEAD som projektkonsulent, hvor hun er tilknyttet LEAD’s kontor i København. I rollen som projektkonsulent beskæftiger Luanna sig primært med projektrelateret arbejde for LEAD’s konsulenter, der indebærer faglige såvel som administrative opgaver.

Luanna har gennem sin tidligere ansættelse hos Mindwork Psykologisk Center erfaring med bl.a. at assistere psykologer på diverse arbejdsmiljøopgaver – og proceskonsultationer. Hun har derved erhvervet erfaring og viden inden for en række erhvervspsykologiske fagområder. Derudover har hun stået for koordinering, planlægning og afvikling af kurser og uddannelser, samt arbejdet med efterbehandling af kvalitative data.

Til daglig studerer Luanna erhvervsøkonomi og psykologi på Copenhagen Business School, hvor hun opbygger solide faglige kompetencer inden for psykologiske perspektiver på organisatoriske og forretningsmæssige problemstillinger. Luanna har en stor interesse for det psykiske arbejdsmiljø og er meget optaget af lederens rolle i denne kontekst.

Bliv kontaktet af Luanna

Udfyld formularen, så kontakter Luanna dig hurtigst muligt.

Podcasts