fbpx

Johanne Holk Lund

Projektkonsulent
Stud.psych
E-mail: jhl@lead.eu
Tlf: +45 24 41 64 54

Johanne Holk Lund

Johanne Holk Lund er ansat i LEAD som projektkonsulent på kontoret i Aarhus, hvor hun primært understøtter partner Rasmus Thy Grøn i hans arbejde. Johanne tilegner sig således specialiseret viden og erfaring inden for organisations- og ledelsesudvikling samt omkring growth mindset, psykologisk sikkerhed og organisatorisk læring.

Til dagligt studerer Johanne psykologi på Aarhus Universitet, hvor hendes stigende interesse for ledelse og arbejdspsykologi i høj grad er definerende for studiet. Senest har Johanne skrevet bacheloropgave om det fleksible arbejdsliv og work-life balance.

Johanne har erfaring med organisationspsykologi fra sin ansættelse på Psykologisk Institut, hvor hun blandt andet har udarbejdet ledelses- og organisationsrapporter for offentlige ledere samt været eksperimentator for et eksperiment omhandlende ansvar i organisationer. Udover Johannes stilling som projektkonsulent i LEAD, er hun at finde i Headspace, hvor hun som frivillig ungerådgiver varetager individuelle samtale- og rådgivningsforløb for børn og unge.

Bliv kontaktet af Johanne

Udfyld formularen, så kontakter Johanne dig hurtigst muligt.

Podcasts