fbpx

Vi søger tre områdedirektører til topfagligt konsulenthus i rivende vækst

Er du en erfaren konsulent inden for ledelsesudvikling, psykisk arbejdsmiljø, eller organisationsudvikling? Forstår du dig på ledelse af højtspecialiserede medarbejdere? Og har du lyst til at blive en del af et humanistisk funderet konsulenthus med fuld fart på, en høj grad af frihed og attraktive udviklingsmuligheder? Så har vi måske en stilling som områdedirektør til dig på vores kontorer i enten Aarhus eller København.

 

LEAD – enter next level er en dagsordensættende konsulentvirksomhed med medvind i markedet inden for ledelse- og organisationsudvikling. Vi har netop fejret ti års jubilæum med flere gazelle-priser i bagagen og er vokset til dobbelt størrelse over de sidste par år. Nu har vi behov for mere ledelseskraft, som kan bidrage til at drive den fortsatte udvikling, og derfor søger vi tre områdedirektører til at lede tre af vores forretningsområder:

  1. Organisationsudvikling: Omhandler opgaver såsom udvikling af strategier og ledelsesgrundlag, transformation af den samlede organisation, organisationsdesign og strukturændringer, strategisk HR og indførelse af mindre hierarkiske organisationsformer.
  2. Ledelsesudvikling: Omfatter opgaver såsom udvikling af ledelseskraft, personligt lederskab, ledertalentudvikling, effektive ledergrupper, store ledelsesudviklingsprogrammer, coaching mv.
  3. Kultur og psykisk arbejdsmiljø: Omfatter opgaver såsom erhvervspsykologisk rådgivning, ledelse af psykisk arbejdsmiljø, stress, krænkelser, samt håndtering af skandaler og kriser

 

Du vil altså blive ansat som leder for ét af de tre områder. Jobbet består overordnet af tre elementer:

  1. Ledelse: Du bliver personaleleder for et hold superfaglige partnere og konsulenter, som kan have base forskellige steder i landet. Her bliver opgaven at understøtte dine medarbejdere i at lykkes og sikre trivslen og sammenhængskraften både internt i gruppen og i forhold til resten af virksomheden. I den faglige ledelse får du støtte af vores dygtige partnere på området.
  2. Faglig opgaveløsning og -udvikling: Du bliver selv udførende på visse opgaver, enten solo eller som del af et team, og det er en klar fordel, hvis du er vant til at arbejde med faglig vidensudvikling i form af bøger, podcasts eller andet.
  3. Forretnings- og strategiudvikling: Ligesom du bliver en central figur i vores faglige udvikling, skal du også gerne have blik for gode salgsprocesser og salg til andre i eget forretningsområde og på tværs, ligesom sans for at udvikle og evne til at opdyrke nye forretningspotentialer er en vigtig egenskab. Du får desuden kommercielt ansvar for sammen med direktion at drive en ambitiøs vækststrategi for området. Dette indebærer, a) at øge omsætning og indtjening på området; b) at rekruttere, tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere, a) at understøtte implementering af koncernfællesstrategier og systemer på tværs af LEAD; og d) at udvikle strategiske samarbejdsrelationer til nøglekunder.

Om dig

Du er fagligt stærk, samarbejdsorienteret og kendetegnet ved et højt drive og resultatfokus – også ved at lykkes gennem andre. Du har relevant erfaring og er motiveret for at bidrage til fællesskabet og LEAD’s fortsatte udvikling – det gælder også ift. samarbejde mellem dit område og stabsområder såsom markedsføring og tilbud. Det er i det hele taget vigtigt, at du både er motiveret af opbygningen af det internt rettede og det eksterne kundefokus.

Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring fra lignende stillinger, særligt hvis du er fortrolig med opbygning af forretningsområder og kommerciel udvikling.

Du skal abonnere på den tilgang, der hedder at lede ligeværdigt med mening. For os betyder det, at tillid, synergi, samarbejde og at se potentialet i den enkelte er nøgleord i god ledelse. Man kommer ikke langt med top down-ledelse i LEAD.

Vi er på udkig efter mennesker, ikke overmennesker, så send os gerne en ansøgning, selvom du ikke nødvendigvis har dyb erfaring med alle aspekter i stillingen. Vi tror på, at man vokser med ansvaret, og at man kommer længst ved at hjælpe hinanden. Du vil få hjælp og støtte fra vores direktører, der hidtil har varetaget ledelsesopgaven, og du vil indgå i et tæt samarbejde med vores partnere. Desuden er der fleksibilitet i stillingen. En mulighed kunne fx være at indgå i et makkerpar om opgaven. Den konstellation benytter vi os allerede af i ét forretningsområde i dag.

Om os

I LEAD bliver du en del af et fagligt stærkt miljø og en uformel begejstret kultur med fællesskabet i centrum. Du får cirka 65 engagerede kolleger, der er spredt ud over landet, men tilknyttet vores kontorer i midten af Aarhus og København. Vi ses alle sammen månedligt. Du bliver en del af en opgavefokuseret flok, der har det sjovt, mens vi bliver dygtigere. 

Vi adskiller os fra de fleste andre management-konsulenthuse ved at være fagligt vidensproducerende og frontløbere i forhold til nye effektive metoder og teorier inden for ledelse, organisering, styring, ledelsesudvikling, talentudvikling og analyser. Vi er kendt for en tårnhøj faglighed og sætter en ære i kontinuerligt at udvikle og udfordre os selv. Vi tog oprindeligt udgangspunkt i erhvervspsykologien, men rummer i dag både antropologer, sociologer, økonomer og mange andre fagligheder.

Vores kunder er store danske private og offentlige virksomheder. Vi sætter en ære i at skabe varige forbedringer i vores kunders organisationer og bliver inviteret til at stå for en række af deres afgørende projekter – ledelsesudviklings- og forandringsprojekter, især inden for organisationsforandring, strategi, ledelsesudvikling og implementering af strategier.

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til direktør Thor Molly-Søholm på mail: tms@lead.eu.

Har du spørgsmål, kan du fange Thor på 53 55 87 00.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, så snart vi har fundet den rigtige. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om LEAD på www.lead.eu