fbpx

Praktikant til foråret 2023 – LEAD Impact

Hvem er vi?

LEAD har siden 2013 specialiseret sig i ledelses- og organisationsudvikling for offentlige såvel som for private kunder. LEAD beskæftiger sig med mange aspekter af ledelses- og organisationsudvikling, herunder bl.a. udviklingen af ledelsesgrundlang, forandringsledelse, implementeringsprocesser, psykisk arbejdsmiljø og strategiudvikling. Vi er et stærkt hold af nogle af landets førende specialister på feltet. Vi har forskellige baggrunde og har både ledelsesforskere, tidligere topledere og tidligere HR-specialister med på holdet. Alle har konsultative kompetencer på højt niveau.

 

Om stillingen

Vi tilbyder et praktikforløb med store udfordringer, gode udviklingsmuligheder, et stort arbejdsmæssigt fællesskab samt et højt fagligt niveau.

Som praktikant i LEAD vil du blive tilknyttet en konsulent i LEADS datterselskab – LEAD Impact, som du følger gennem dit praktikforløb. Dette giver mulighed for at opleve de forskellige aspekter af, hvad det indebærer at være konsulent og de forskellige arbejdsopgaver, det fører med sig. Samtidigt giver det dig muligheden for at være involveret i længerevarende forløb med samme kunde. Konsulenten, som du tilknyttes, vil typisk også være din vejleder.

I LEAD er vi vant til at have praktikanter, og vi sætter stor pris på deres blik på vores praksis udefra, deres sparring og deres omfattende viden, der gør vores bidrag til kunden af endnu højere kvalitet. Du vil som praktikant blive en integreret del af vores store fællesskab og være med på LEAD-dage, personalefester mm.

 

Om dig

Som praktikant i LEAD IMPACT søger vi dig, som:

  • Læser statskundskab, økonomi (eller lignende fag) på AU/KU
  • Er fagligt dygtig og serviceminded
  • Er udadvendt, rolig og professionel i din tilgang til opgaver
  • Er god til kvalitativ metode, m.a.o. kan du overskue store kvalitative datamængder og omsætte det til meningsfulde kondenseringer ift. fx inputs i visionsprocesser og ledelsesgrundlagsprocesser
  • Interesseret i og har flair for analytisk arbejde.
  • Har en oprigtig interesse i udvikling af analytiske værktøjer
  • Drømmer om at få en indsigt i konsulentlivet, med mulighed for at se, hvordan ledelsesteori bliver brugt i undervisning og rådgivning af ledere i praksis

 

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger

Perioden for praktikken er fleksibel og kan tilrettelægges efter dine ferie- og studieplaner. Typisk vil der være tale om et 4-måneders forløb fra start 2023 til juni 2023.

Hvis du er interesseret i en praktikplads hos LEAD, bedes du sende CV, ansøgning og karakterudskrift til vb@lead.eu snarest muligt. Vi ansætter løbende.

Har du spørgsmål eller henvendelser i forbindelse med praktikken, bedes du kontakte Valdemar Bjergvang på vb@lead.eu eller på telefon 22 70 34 60.

Podcasts