fbpx

Marketing-praktikant til efteråret 2022

Hvem er vi?

LEAD har siden 2013 specialiseret sig i ledelses- og organisationsudvikling for offentlige såvel som for private kunder. LEAD beskæftiger sig med mange aspekter af ledelses- og organisationsudvikling, herunder bl.a. udviklingen af ledelsesgrundlang, forandringsledelse, implementeringsprocesser, psykisk arbejdsmiljø og strategiudvikling. Vi er et stærkt hold af nogle af landets førende specialister indenfor feltet. Vi har forskellige baggrunde og har både ledelsesforskere, tidligere topledere og tidligere HR-specialister med på holdet. Alle har konsultative kompetencer på højt.

 

Om stillingen

Vi tilbyder et praktikforløb med store udfordringer, gode udviklingsmuligheder, et stort arbejdsmæssigt fællesskab samt et højt fagligt niveau.

Som marketing-praktikant i LEAD vil du indgå i et lille team, så der kommer til at være nok at tage fat på. Du vil blive tilknyttet Områdedirektør Leon Voss (leon.v@lead.eu). Dette giver mulighed for at opleve de forskellige aspekter af, hvad det indebærer at være marketing-ansvarlig og de forskellige arbejdsopgaver, det fører med sig.

I LEAD er vi vant til at have praktikanter, og vi sætter stor pris på deres blik på vores praksis udefra, deres sparring og omfattende viden, der gør vores bidrag til kunden af endnu højere kvalitet. Du vil som praktikant blive en integreret del af vores store fællesskab og være med på LEAD-dage, personalefester mm.

 

Om dig

Som marketing-praktikant i LEAD – enter next level forventer vi, at du:

  • Har interesse for og erfaring med brug af sociale medier.
  • Er god til at skrive og lave spændende indhold.
  • Er fagligt dygtig og serviceminded.
  • Er udadvendt, rolig og professionel i din tilgang til opgaver.
  • Har flair for IT og erfaring med Office-pakken.
  • Er i gang med en videregående uddannelse inden for fx kommunikation, markedsføring eller journalistik på universitetet, DMJX eller lignende

Hos LEAD får du et spændende praktikforløb med masser af læring og spændende udfordringer. Vi har højt til loftet, og når du kommer med nye idéer til markedsføringen, er der ikke langt fra tanke til handling. Du vil få stor indflydelse og medbestemmelse på dine arbejdsopgaver.

 

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger

Perioden for praktikken er fleksibel og kan tilrettelægges efter dine ferie- og studieplaner. Typisk vil der være tale om et 4-måneders forløb fra 1. januar 2023 til april/maj 2023. Det kan aftales nærmere.

Hvis du er interesseret i en praktikplads hos LEAD, bedes du sende CV og ansøgning til siv@lead.eu snarest muligt. Vi ansætter løbende.

Har du spørgsmål eller henvendelser i forbindelse med praktikken, bedes du kontakte Sivetha Sriranjan på siv@lead.eu eller på telefon 42390277.

Podcasts