fbpx

LEAD Society: Marketing-praktikant til efteråret 2023

Hvem er vi?

LEAD Society er en fremadstormende startup-virksomhed, der fokuserer på kompetenceudvikling gennem kurser, uddannelser, netværk og certificeringer. Vi arbejder for at skabe et økosystem for passionerede ledere og specialister, der er drevet af personlig udvikling. Vi udvider løbende vores portefølje af kurser og uddannelser og oplever samtidig en markant digital udvikling, især inden for marketing.

Om stillingen

Vi tilbyder et praktikforløb med store udfordringer, gode udviklingsmuligheder, et stort arbejdsmæssigt fællesskab samt et højt fagligt niveau.

Som marketing-praktikant i LEAD Society vil du indgå i et lille team, så der kommer til at være nok at tage fat på. Du vil blive tilknyttet Områdedirektør Leon Voss (leon.v@lead.eu). Dette giver mulighed for at opleve de forskellige aspekter af, hvad det indebærer at være marketing-ansvarlig og de forskellige arbejdsopgaver, det fører med sig.

I LEAD er vi vant til at have praktikanter, og vi sætter stor pris på deres blik på vores praksis udefra, deres sparring og omfattende viden, der gør vores bidrag til kunden af endnu højere kvalitet. Du vil som praktikant blive en integreret del af vores store fællesskab og være med på LEAD-dage, personalefester mm.

Om dig

Som marketing-praktikant i LEAD Society forventer vi, at du:

Du er marketingsstuderende – Multimediedesign, Markedsføringsøkononom etc.

  • Har interesse for og erfaring med brug af sociale medier.
  • Er god til at skrive og lave spændende indhold.
  • Er fagligt dygtig og serviceminded.
  • Er udadvendt, rolig og professionel i din tilgang til opgaver.
  • Er struktureret og ordentlig i din arbejdstilgange.

 

Vi ser gerne, at du har særlige faglige interesseområder indenfor salg og marketing:

·      ChatGBT/AI tools

·      Grafisk design

·      Kampagner – mail, SoMe etc.

·      Webinarer

·      Performance marketing

·      SEO

·      Website styring (WordPress) 

Noget særligt relevant erhvervserfaring:

·      Meget gerne tidligere erfaring med SoMe

·      Meget gerne tidligere erfaring med markedsføringskampagner

·      Særlige kompetencer indenfor skriftlig formidling: Herunder lyst til og kompetencer ift. at skrive content

Hos LEAD Society får du et spændende praktikforløb med masser af læring og spændende udfordringer. Vi har højt til loftet, og når du kommer med nye idéer til markedsføringen, er der ikke langt fra tanke til handling. Du vil få stor indflydelse og medbestemmelse på dine arbejdsopgaver.

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger

Perioden for praktikken er fleksibel og kan tilrettelægges efter dine ferie- og studieplaner. Typisk vil der være tale om et 4-måneders forløb fra 1. august 2023 til november/december 2023. Det kan aftales nærmere.

Hvis du er interesseret i en praktikplads hos LEAD Society, bedes du sende CV og ansøgning til jbh@lead.eu snarest muligt. Vi ansætter løbende.

Har du spørgsmål eller henvendelser i forbindelse med praktikken, bedes du kontakte Julie Brejnholm Haaning på jbh@lead.eu eller på telefon 42 48 50 90.

Podcasts