LEAD IMPACT – praktikant foråret 2024

Konsulenthuset LEAD IMPACT søger ambitiøse og engagerede praktikanter til foråret 2024

Hvem er vi?

LEAD har siden 2013 specialiseret sig i ledelses- og organisationsudvikling for offentlige såvel som for private kunder. LEAD beskæftiger sig med mange aspekter af ledelses- og organisationsudvikling, herunder bl.a. udviklingen af ledelsesgrundlang, forandringsledelse, implementeringsprocesser, psykisk arbejdsmiljø og strategiudvikling. LEAD Impact er et datterselskab, der arbejder dybdegående med analyser og evalueringer for både offentlige og private virksomheder og organisationer. I LEAD Impact har vi mange forskellige baggrunde og vi har både tidligere topledere, antropologer, sociologer og økonomer med på holdet. Dette betyder, at vores metodiske værktøjskasse er meget divers, og at vi lader den enkelte problemstilling og analysefelt være determinerende for det mest optimale design.  

Om stillingen

Vi tilbyder et praktikforløb med store udfordringer, gode udviklingsmuligheder, et stort arbejdsmæssigt fællesskab samt et højt fagligt niveau. 

Som praktikant i LEAD Impact vil du blive tilknyttet en konsulent, som du følger gennem dit praktikforløb. Dette giver mulighed for at opleve de forskellige aspekter af, hvad det indebærer at være konsulent samt de forskellige arbejdsopgaver, det fører med sig. Samtidigt giver det dig muligheden for at være involveret i længerevarende forløb med samme kunde, og dermed også være en del af alle faser i en undersøgelse. Lige fra designfase og dataindsamling til analyse og slutrapportering. 

I LEAD er vi vant til at have praktikanter, og vi sætter stor pris på deres blik på vores praksis udefra, deres sparring og deres omfattende viden, der gør vores bidrag til kunden af endnu højere kvalitet. Du vil som praktikant blive en integreret del af vores store fællesskab og være med på LEAD-dage, personalefester mm. 

Om dig

Vi søger dig, som:

  • Læser på en samfundsrelevant universitetsuddannelse (Eksempelvis statskundskab, antropologi, sociologi, økonomi, cand.merc eller lign.)
  • Er fagligt dygtig og nysgerrig 
  • Er udadvendt, rolig og professionel i din tilgang til opgaver
  • Er metodisk interesseret og dygtig til enten kvalitativ og/eller kvantitativ metode
  • Er interesseret i og har flair for analytisk arbejde. 
  • Har en oprigtig interesse i at omsætte teori til praksis  
  • Er interesseret i at blive en del af en arbejdsplads med godt humør og højt til loftet

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger

Perioden for praktikken løber fra d. 29. januar til d. 21. juni 2024. Dog er vi fleksible ift. opstarts- og slutdato således at det kan tilpasses eksamensperioder. 

Hvis du er interesseret i en praktikplads hos LEAD Impact, bedes du sende CV, ansøgning og karakterudskrift til lbs@lead.eu.

Ansøgningsfrist: Der holdes løbende samtaler indtil de rigtige kandidater er fundet.  

Har du spørgsmål eller henvendelser i forbindelse med praktikken, bedes du kontakte Line Boholm Schmidt på lbs@lead.eu eller på telefon 28125131.

Podcasts