Ledelseskonsulenter til fagligt stærkt ledelseskonsulenthus

Er du en skarp og karismatisk underviser og proceskonsulent? Brænder du for at udvikle bedre ledelse og stærkere organisationer? Og vil du være en del af et fagligt stærkt konsulenthus med medvind i markedet, hvor du får en høj grad af frihed og attraktive udviklingsmuligheder?

Så er du måske én af de nye ledelseskonsulenter, vi er på udkig efter til vores kontorer i Aarhus og København.

Vores nye ledelseskonsulenter har 1-5 års erfaring og er blandt de bedste inden for deres felt. Din primære opgave bliver at være med til at designe, facilitere, undervise og drive skræddersyede ledelsesudviklings- og organisationsudviklingsprojekter for vores kunder. Du får rig mulighed for at specialisere dig og udvikle dig hen mod at blive chefkonsulent.

 

Bliv en del af et fagligt stærkt miljø

Når du bliver en del af LEAD, får du 25 engagerede og fagligt begejstrede kollegaer. Du bliver en del af en uformel og opgavefokuseret flok, der har det sjovt, mens vi bliver dygtigere. Du vil få styrket din faglighed med stærke metoder og kompetencer og en bred forretningsforståelse samtidig med, at du vil bidrage til at videreudvikle vores ydelser og forretning.

Vi adskiller  os fra de fleste andre konsulenthuse ved at være fagligt vidensproducerende og frontløbere i forhold til nye effektive arbejdsformer inden for ledelse, organisering, ledelsesudvikling, talentudvikling og uddannelse af organisationsudviklingskonsulenter. Vi er kendt for vores høje faglighed og sætter en ære i kontinuerligt at udvikle og udfordre os selv og vores konsulenter. Derfor samles vi hver måned til interne faglige udviklingsaktiviteter, hvor vi vidensudvikler og arbejder med nye tendenser og trends.

Vores faglige ståsted er i krydsfeltet mellem leadership & management, relationer & styring og evidens & konstruktionisme og er baseret på et grundlag af amerikansk pragmatisme.

stemningsbillede
IMG_2629
Lead+_web (25 of 30)

Din rolle og dine ansvarsområder

Som ledelseskonsulent i LEAD er du med til at designe, facilitere, undervise og drive skræddersyede ledelsesudviklings- og forandringsprojekter igennem alle faser for kunder i store offentlige og private virksomheder. Du får dels dine opgaver gennem LEAD, men efter lidt tid i jobbet skaber du dem også gennem dit netværk af kunder og samarbejdspartnere

 

Dine kvalifikationer

Du kommer med et højt fagligt niveau både teoretisk og praktisk  og en iver efter at udvikle dig og blive endnu dygtigere. Du brænder for ledelsesudvikling og har derfor allerede fået de første praktiske erfaringer inden for feltet, både i forbindelse med dit studie og efterfølgende

Konkret har du:

  • En relevant akademisk uddannelse inden for eksempel psykologi eller strategi og ledelse, som du har afsluttet med topkarakterer.
  • Minimum 1-3-års erfaring med opgaver inden for ledelsesudvikling og organisationsudvikling.
  • Undervisningserfaring.

Som person er du:

  • Teoretisk velforankret inden for ledelses- og organisationsudvikling.
  • Karismatisk og udadvendt.
  • God til at skabe relationer.
  • Kendetegnet ved et højt drive og en stærk resultatorientering.
  • Motiveret for at indgå i og bidrage til fællesskabet og LEADs fortsatte udvikling.

Forudsætninger for at søge

Som forudsætning for at kunne søge stillingen som ledelseskonsulent hos LEAD kræves, at du allerede har erfaring fra et eksternt rettet konsulenthus med fokus på ledelsesudvikling.

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til Valdemar Bjergvang på mail: vb@lead.eu

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, så snart vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at ringe til Valdemar Bjergvang på telefon: +45 22 70 34 60

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om LEAD og vores kunder

I LEAD arbejder vi målrettet med at opbygge vores kunders ledelseskompetencer, organisationsstruktur, kultur og arbejdsformer samtidig med, at der bliver skabt forretningsresultater.

Vores kunder er store danske private og offentlige virksomheder, der er i rivende udvikling. Vi sætter en ære i at skabe varige forbedringer i vores kunders organisationer og bliver i stigende grad inviteret til at stå for en række af deres afgørende projekter – ledelsesudviklings- og forandringsprojekter, især inden for ledelsesudvikling med 360-graders feedbackværktøjer og sparring; ledergruppeudvikling, ledelse af samarbejder og værdikæder på tværs; store talent- og ledelsesudviklingsprogrammer, der skal understøtte implementeringen af strategiske dagsordener m.m

Du er måske også interesseret i: