Gratis webinar | Er dit implementeringsprojekt kuldsejlet? Det er nok dine medarbejderes skyld…

Bliv klogere på årsagerne bag kuldsejlet projekter, og hvordan du som leder realiserer de planlagte gevinster og effekter.

Er du leder eller projektleder, og kan du genkende billedet af at have planlagt, implementeret og færdiggjort et projekt, blot for at opdage at din organisations medarbejdere hverken har ændret adfærd eller tilpasset deres arbejdsgange efter hensigten? Og sidder du med følelsen af, at det er medarbejdernes skyld, at dit projekt mislykkes? Det er mere reglen end undtagelsen at organisatoriske projekter ikke realiserer de planlagte gevinster og effekter, men oftest handler det ikke om projektorganisering, men i stedet om forståelse for menneskers reaktioner på forandringer.

På webinaret får du:

  • Indsigt i de typiske faldgruber i projekter.
  • En forståelse for menneskers reaktioner på forandringer.
  • Konkrete forandringsledelsesværktøjer, du kan bruge i dit næste projekt.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 18. januar 2023 - kl. 09:00 - 10:00.

Tilmelding

Formål

På webinaret bliver du introduceret til Design Thinking som en systematisk tilgang til at forstå, nedbryde og løse komplekse problemstillinger.

Efter dette webinar har du fået indsigt i og er parat til at tage en ny tilgang til effektfuld problemløsning i brug – hvor design thinking udgør rammen. Efter webinaret er du klar til at tage hul på dine komplekse problemer, med en helt anden indgangsvinkel – og hvorfor vente?

Målgruppe

Dette webinar er for projektledere, proceskonsulenter, teamledere, HR-konsulenter, HR-partnere, HR-chefer, udviklingskonsulenter, specialister, konsulenter og andre, der i deres arbejde har brug for nye tilgange til løsning af komplekse problemstillinger.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Andreas arbejder med engagement, strategisk agilitet, datainformeret ledelse og digital udvikling. Han har erfaring med brugen af nyeste digitale værktøjer til at skabe mere engagerende arbejdsmiljøer med fokus på indre motivation og empowerment, ligesom han har stærke kompetencer inden for virtuel facilitering. Andreas bruger derudover sin erfaring som produktudvikler i Silicon Valley til at undervise organisationer i strategisk og agil forretningsudvikling samt hvordan man udvikler et agilt mindset på organisatorisk, ledelse og team niveau.

Andreas har studeret sin kandidat i International Management og Disruptive Innovation i San Francisco, hvor han samtidigt har arbejdet som produktudvikler hos Beaconforce. På hans studie i Disruptive Innovation har han opbygget stærke kompetencer inden for forandringsledelse og brugen af business anthropology til at drive forretningsudvikling.

Andreas Fricke Møller

Ledelseskonsulent
Cand.Merc.Int. Disruptive Innovation.

Mobil: +45 27 57 73 84
E-mail: afm@lead.eu