Social Media Monitoring

Mængden af data på de sociale medier er eksponentielt voksende, hvor hele 77 % af den danske befolkning bevæger sig rundt på de sociale medier dagligt (Danmarks Statistisk, 2018).

Kontakt:

Nicole Baandrup Nielsen,

Ledelseskonsulent

+45 20 89 39 08

nbn@lead.eu

Denne massive digitale tilstedeværelse betyder, at vi både som medarbejdere, borgere og kunder efterlader en enorm masse af digitale fodspor – databaserede fodspor som kan kvalificere beslutningerne i jeres organisation til gavn for jeres kunder og borgere.

I LEAD kan vi hjælpe dig med at træffe kvalificerede og informerede beslutninger på baggrund af data gennem Social Media Monitoring. Ved at anvende Social Media Monitoring kan I systematisk indsamle data fra sociale medier, som kan give jer en unik indsigt i borgere eller kunders præferencer, behov og ønsker.

Kunder

Læs mere

Hvordan udvikler man de ledere, der skal fremtidssikre løsningen af fremtidens kommunale og regionale opgaver i hele Nordjylland?

Denne væsentlige udfordring samarbejder LEAD med ni nordjyske kommuner samt Region Nordjylland om løsningen af. Samarbejdet går under navnet ”Talent Nord”, og ambition er sammen at udvikle fremtidens ledere i Nordjylland.

Deltagerne er ledere af medarbejdere samt ledere af ledere, der har ambitioner og vilje til at tage skridtet mod den næste ledelsesudfordring i en af de deltagende kommuner eller i Region Nordjylland. I programmet arbejdede deltagerne blandt andet med, hvordan de kan udvikle deres digitale lederskab og arbejde strategisk med sociale medier som løftestang for kerneopgaven.

Læs mere om Talent Nord på talentnord.dk.

Læs mere

LEAD har bistået Børn, Unge og Fritidsforvaltningen i Middelfart Kommune i at definere med betydningen af sociale medier i ledernes ledelsespraksis. Her blev der stillet skarpt på de nye spilleregler, som de digitalt indfødte agerer ud fra, og som man som leder kan tage med sig videre i sit eget lederskab.

Derudover blev der arbejdet med, hvordan man i Middelfart Kommune kan understøtte løsningen af kerneopgaverne ved at arbejde strategisk med både egen og organisationens digitale tilstedeværelse. Arbejde tog udgangspunkt i SoMe360, som førte videre til udarbejdelsen af organisationens strategi for digital tilstedeværelse.