Personlig effektivitet og mental performance

Der er et stigende pres på ledere i danske virksomheder hvad angår mængden af arbejdsopgaver og kompleksiteten af disse. Samtidig skal man være en nærværende leder med mentalt overskud.

Men hvordan lever man op til disse krav samtidig med, at man har sig selv med og ikke går på kompromis med sin egen psykiske sundhed?

Vi hjælper dig med at være effektiv på en måde, så du ikke brænder ud, at få et stabilt energiniveau i løbet af dagen og være den mentalt skarpeste leder, du kan være.

Kontakt:

Niels Vium,

Ledelseskonsulent

+45 28 83 12 75

nv@lead.eu

Det får du ud af at arbejde med din personlige effektivitet

Ved at arbejde med personlig effektivitet og mental performance får du indsigt i, hvad der skal til, for at du kan:

1) Være effektiv på en måde der virker, og som ikke brænder dig ud
2) Få et stabilt energiniveau i løbet af dagen
3) Være den mentalt skarpeste og mest nærværende leder, du kan blive.

Det er relevant for organisationer med ledere, der:

  • Gerne vil føle sig mindre trætte efter en lang arbejdsdag
  • Vil nå mere på kortere tid uden at blive stressede over det
  • Har mod på at forstå hjernens kompleksiteter i forhold til læring og beslutninger
  • Er interesserede i at have mere mentalt overskud overfor sine kolleger
  • Vil forstå, hvordan de kan øge koncentrationsevnen og oftere komme i mentalt flowstadie

Når vi arbejder med lederes personlige effektivitet og performance, har vi fokus på de helt grundlæggende elementer bag 1) menneskets fysiologi såsom søvn, kost og motion, 2) menneskets mentale ydeevne og 3) tids- og opgavestyring.

Herudover har vi fokus på at få omsat denne viden til helt lavpraktiske vane- og livsstilsændringer samt nye måder at tænke om vores egen tilstand. Efterfølgende arbejder vi med de organisatoriske udfordringer, der spiller ind, når der er tale om vane- og livsstilsændringer for den enkelte leder.

Alle forløb bliver skræddersyet til den enkelte organisation.

Det siger kunderne

“Det bedste ved foredraget var, at det var så bredt og dermed relevant for alle, uanset hvad de arbejder med.”

– Anders Grønborg, Koncerndirektør, LaserTryk

“En af vores bedste talere hidtil. Niels kombination af håndgribelig viden og humor berigede vores publikum! Niels forførte os med brugbar viden, som publikum nu gør brug af dagligt.”

– Mads Werner, CEO og medstifter, Student Talks

“Jeg har i flere sammenhænge haft glæden af Niels Viums ekspertise. Senest som arrangør af en konference på Københavns Universitet, hvor Niels stramt og engageret formidlede et udpluk af aktuelle metoder indenfor personlig effektivitet og mental performance. Konferencens hovedmål var netop at give de studerende redskaber til projektledelse såvel som ledelse generelt, og denne opgave løste Niels med stor tilfredshed blandt deltagerne. Jeg kan derfor videregive mine varmeste anbefalinger af Niels’ arbejde og oplæg”.

– Henrik Højstrøm, ekstern lektor i projektledelse, Københavns Universitet

Kunder

Læs mere

“Vi havde i JA Alumni Denmark den fornøjelse at have Niels ude som foredragsholder til vores forretningsmiddag i Odense, hvor der var 420 deltagere.
Middagen blev holdt i en koncertsal hvilket betød, at der var en større fysisk afstand mellem Niels og publikum.
På trods af denne afstand formåede Niels at være utroligt nærværende, hvilket virkeligt kunne mærkes på stemningen blandt publikum.
Grundet dette nærvær lykkedes det Niels oprigtigt at komme ind på alle deltagere og give dem nogle direkte implementerbare værktøjer til at øge deres personlige kompetencer.
Personligt har jeg efterfølgende brugt flere af de værktøjer som vi fik under oplægget.
Foredraget var tilpasset nøjagtigt til vores publikum, hvilket jeg også tror var med til at give denne følelse af nærvær.
Det var et meget lærerigt foredrag, og jeg vil klart anbefale Niels til alle. Personlig performance har alle sundt af at lære mere af”.

– Peter Dørffler
Formand, JA Alumni Denmark

Læs mere

Anonym statslig organisation:
“Jeg synes, det var helt vildt godt. Både emnet men også Niels’ præsentation og entusiasme. Hans interesse for emnet brænder virkelig igennem, og han er god til at bruge dagligdagseksempler. Han var også god til at holde tiden også, selvom oplægget kunne have ført til mange gode diskussioner.
Der findes så mange buzzwords om mental performance og performance i det hele taget, så det var virkelig rart, at det ikke var ”high level” men praktisk i form af de værktøjer, han præsenterede. Det var brugbart, og jeg er faktisk begyndt at sætte min telefon på flytilstand om natten, så lidt adfærdsændring er der kommet ud af det.”

– Projektleder

Læs mere

“Det oplæg Niels holdt for os var virkelig lærerigt og samtidig meget konkret og brugbart. Derudover udstrålede Niels energi og engagement der smittede af på alle.
Efter oplægget fik vi simpelthen så mange rosende tilbagemeldinger fra deltagerne. Alt i alt levede Niels op til vores forventninger og mere til.”

– Sabine og Camilla, VIADEM

Læs mere

“Niels gjorde en stor forskel for vores Counter-Strike hold da han over nogle ugers forløb arbejdede med deres søvn og døgnrytme.
Spillerne var mærkbart i både bedre humør, og havde langt større fokus når de trænede.
Niels formidler hans viden meget pædagogisk og har en evne til at finde de enkelte nøgleord der får spillerne til at lytte, men også ændre adfærd for at kunne præstere bedre.
Hans oplæg under vores bootcamp gav alle vores udøvere en vigtigt indsigt i værdien af pauser i løbet af længere gaming sessions og flere af dem er vendt positivt tilbage efter implementering af disse.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Niels igen.”

– Steffen Thomsen, Stifter og ejer, Copenhagen Flames

Læs mere

“Det bedste ved foredraget var, at det var så bredt og dermed relevant for alle, uanset hvad de arbejder med.”

– Anders Grønborg, Koncerndirektør, LaserTryk

Læs mere

“En af vores bedste talere hidtil. Niels kombination af håndgribelig viden og humor berigede vores publikum! Niels forførte os med brugbar viden, som publikum nu gør brug af dagligt.”

– Mads Werner, CEO og medstifter, Student Talks

Læs mere

Anonymt ministerium
”Niels’ oplæg inspirerer til, at man tager sine arbejdsvaner op til refleksion og afprøver nye måder at indrette arbejdsdagen på. Det var forfriskende at få løftet blikket fra hverdagens rutine og blive udfordret på, hvordan vi gør tingene mest effektivt og med endnu større arbejdsglæde”

– Projektleder