Certificering i LVI - Lederens VersatilitetsIndeks

LEAD tilbyder certificering i udviklingsredskabet lederens versatilitetsindeks (LVI), hvor du bliver klædt på til at bruge LVI i udviklingsforløb i din organisation både på individ-, gruppe- og organisationsniveau.

LVI er en 360-graders feedback-metode, der udvider lederens selvindsigt i egen ledelsesadfærd. Feedbacken viser, hvor lederen skal udvikle nye styrker i sin adfærd, hvilken eksisterende adfærd lederen skal skrue op for, og hvilken adfærd der skal skrues ned for – samt hvor lederens adfærd er lige tilpas i forhold til omgivelsernes krav og behov.

Se med i denne video for at høre mere om, hvordan kan du måle på og forbedre din ledelse ved hjælp af LVI.

Vil du med på næste kursus? 

2 dage  | Pris: 17.500 kr.

Prisen er eksklusiv moms

Dato: 5. og 6. april 2022
Tidspunkt: kl. 09.00-16.00

Underviser: Niels-Henrik Sørensen

Sted: LEAD’s kontorer i Aarhus, Vestergade 43, 8000 Aarhus C

Tilmelding: Send en mail til lvi@lead.eu

Vil du tage certificeringen online?
Læs mere her

Lederens LVI-profil er baseret på feedbacken fra lederens underordnede, sideordnede og chefer.

Lederens VersatilitetsIndeks kan både bruges til at udvikle den enkelte leder såvel som ledergruppen.

Lederens VersatilitetsIndeks anvendes internationalt af Disney, Google, Motorola, Red Bull, Schneider Electrics samt en række andre Fortune 500-virksomheder. I Danmark anvendes udviklingsmetoden af Danske Bank, NETS, Siteimprove, Moderniseringsstyrelsen, Odense Kommune, Thisted Kommune, Syddjurs Kommune, Region Nordjylland, Justitsministeriet m.fl.

Udbytte af certificeringen

Med en LVI-certificering får du:

  • To dages undervisning og træning med en af LEADs erfarne specialister i LVI.
  • Registrering som godkendt bruger af LVI hos Rob Kaisers, Kaiser Leadership Solutions (USA), internationale register over certificerede LVI-brugere og adgang til alle redskaber på Rob Kaisers digitale platform.
  • En gratis trænings-LVI til valgfri leder fra din organisation inkl. komplet 25-siders LVI-rapport.
  • Supervision af underviser fra LEAD samt læringsrefleksion og videndeling med øvrige certificeringsdeltagere.
  • Mulighed for at indkøbe LVI-evalueringer til særpris.
  • Dybt kendskab til og grundig træning i LVI-redskabet.
  • Udvikling af dine kompetencer som ledelsescoach gennem træning i LVI-feedback og -coachingmetoden.
  • Materialepakke med artikler, procesbeskrivelser og skabeloner til at gennemføre LVI i din organisation.
  • Introduktion til administration af LVI-processen og relevante respondentgrupper.
  • Personligt certifikat der dokumenterer din gennemførsel af certificeringsuddannelsen.

Vi tilbyder også certificeringen som en intern certificering skræddersyet til din organisation, ligesom du har mulighed for at tage certificeringen som et online kursus.

Det siger deltagerne

”Vores erfaring med LVI er, at den både giver anledning til refleksion over tankemønstre og ’idéer om ledelse’ og anviser konkrete handlinger, som kan implementeres med det samme, og kombinationen af de to dimensioner giver et stærkt afsæt for den videre lederudvikling og dialog.”
– Signe Enemark Kildesgaard, HR-chef, GroupM Nordic

“LVI-360 skaber synlig værdi for Flügger ved at gøre vores ledere bevidste om, hvad de gør godt, hvad de skal gøre mere af, og hvad de skal gøre mindre af for at blive mere effektive. 
Særligt forståelsen af, at overgjorte styrker reelt bliver en svaghed, bidrager til at højne ledernes effektivitet i organisationen.
Lederne går direkte ud og øver sig på at ændre adfærd – og vores erfaring er, at LVI-360 højner kvaliteten af sparringen mellem lederne og HR.”

– Thomas Thorsøe, HR-chef, Flügger

Mød underviseren

Niels-Henrik Sørensen
Partner

Niels-Henrik er en brændende engageret oplægsholder, underviser, facilitator og proceskonsulent, som på forbilledlig vis formår at gøre svært tilgængeligt teoretisk stof til forståeligt hverdagssprog og brugbare redskaber.

Læs mere om Niels-Henrik

Kunder

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos Aarhus Universitet i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos Flügger i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos GroupM i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos Rambøll i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.

COVID-19: Retningslinjer for uddannelser og kurser på LEADs lokationer

Til vores fysiske arrangementer tager vi naturligvis forbehold for den nuværende COVID-19-situation og følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
Se vores retningslinjer i forbindelse med COVID-19 her