Certificering i Lederens VersatilitetsIndeks (LVI)

LEAD tilbyder certificering i udviklingsredskabet LVI, hvor du bliver klædt på til at bruge LVI i udviklingsforløb i din organisation både på individ-, gruppe- og organisationsniveau.

LVI er en 360-graders feedback-metode, der udvider lederens selvindsigt i egen ledelsesadfærd. Feedbacken viser, hvor lederen skal udvikle nye styrker i sin adfærd, hvilken eksisterende adfærd lederen skal skrue op for, og hvilken adfærd der skal skrues ned for – samt hvor lederens adfærd er lige tilpas i forhold til omgivelsernes krav og behov.

Kontakt:

Niels-Henrik Sørensen,

Partner

+45 23 35 45 50

nhs@lead.eu

Læs mere her

Lederens LVI-profil er baseret på feedbacken fra lederens underordnede, sideordnede og chefer. LVI kan både bruges til at udvikle den enkelte leder såvel som ledergruppen.

LVI anvendes internationalt af Disney, Google, Motorola, Red Bull, Schneider Electrics samt en række andre Fortune 500-virksomheder. I Danmark anvendes udviklingsmetoden af Danske Bank, NETS, Siteimprove, Moderniseringsstyrelsen, Odense Kommune, Thisted Kommune, Syddjurs Kommune, Region Nordjylland, Justitsministeriet m.fl.

Udbytte af certificeringen

Med en LVI-certificering får du:

  • To dages undervisning og træning med en af LEADs erfarne specialister i LVI.
  • Registrering som godkendt bruger af LVI hos Rob Kaisers, Kaiser Leadership Solutions (USA), internationale register over certificerede LVI-brugere og adgang til alle redskaber på Rob Kaisers digitale platform.
  • En gratis trænings-LVI til valgfri leder fra din organisation inkl. komplet 25-siders LVI-rapport.
  • Supervision af underviser fra LEAD samt læringsrefleksion og videndeling med øvrige certificeringsdeltagere.
  • Mulighed for at indkøbe LVI-evalueringer til særpris.
  • Dybt kendskab til og grundig træning i LVI-redskabet.
  • Udvikling af dine kompetencer som ledelsescoach gennem træning i LVI-feedback og -coachingmetoden.
  • Materialepakke med artikler, procesbeskrivelser og skabeloner til at gennemføre LVI i din organisation.
  • Introduktion til administration af LVI-processen og relevante respondentgrupper.
  • Personligt certifikat der dokumenterer din gennemførsel af certificeringsuddannelsen.

Vi tilbyder også certificeringen som en intern certificering skræddersyet til din organisation.

Kunder

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos Aarhus Universitet i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos Flügger i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos GroupM i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.

Læs mere

LEAD har certificeret interne konsulenter hos Rambøll i brugen af LVI, således de er klædt på til at kunne bruge redskabet i ledelsesudviklingsforløb i organisationen.