Chefkonsulenter til fagligt stærkt ledelseskonsulenthus

Brænder du for at udvikle bedre ledelse og stærkere organisationer? Er du en erfaren konsulent med fast forankring i både teori og praksis? Og vil du være en del af et fagligt stærkt konsulenthus med medvind i markedet, hvor du får en høj grad af frihed og attraktive udviklingsmuligheder?

Så er du måske én af de nye konsulenter, vi er på udkig efter til vores kontorer i Aarhus og København.

.

Vores nye kollegaer har min. 3-5 års erfaring som konsulenter og er blandt de bedste inden for deres felt. Du får ansvar for at designe, facilitere, undervise og drive skræddersyede ledelsesudviklings- og organisationsudviklingsprojekter for vores kunder. Alt afhængig af dine kompetencer og karrieredrømme er der derudover mulighed for at blive ansvarlig for et forretningsområde eller for at udvikle dig hen imod at blive partner.
:

Bliv en del af et fagligt stærkt miljø

Når du bliver en del af LEAD, får du 40 engagerede og fagligt begejstrede kollegaer. Du bliver en del af en uformel og opgavefokuseret flok, der har det sjovt, mens vi bliver dygtigere. Du vil få styrket din faglighed med stærke metoder og kompetencer og en bred forretningsforståelse samtidig med, at du vil præge og bidrage til at udvikle vores ydelser og forretning.

I LEAD adskiller vi os fra de fleste andre konsulenthuse ved at være fagligt vidensproducerende, og frontløbere i forhold til nye effektive arbejdsformer indenfor ledelse, organisering, ledelsesudvikling, talentudvikling og uddannelse af organisationsudviklingskonsulenter. Vi er kendt for vores høje faglighed og sætter en ære i kontinuerligt at udvikle og udfordre os selv og vores konsulenter. Derfor samles vi hver måned til interne faglige udviklingsaktiviteter, hvor vi vidensudvikler og arbejder med nye tendenser og trends.

Vores faglige ståsted er i krydsfeltet mellem leadership & management, relationer & styring og evidens & konstruktionisme og på et grundlag af amerikansk pragmatisme.
:

 

Din rolle og dine ansvarsområder

Som konsulent i LEAD designer, faciliterer, underviser og driver du skræddersyede ledelsesudviklings- og forandringsprojekter igennem alle faser for kunder i store offentlige og private virksomheder. Du får dels dine opgaver gennem LEAD, men du skaber dem også gennem dit netværk af kunder og samarbejdspartnere.

 

Dine kvalifikationer

Du har erfaring med ledelses- og organisationsudvikling, enten som selvstændig konsulent eller fra et eksternt rettet konsulenthus. Alternativt har du været intern konsulent i en større organisation, hvor du har arbejdet dybt specialiseret med ledelses- og organisationsudvikling.

Konkret har du:

  • Minimum 3-5-års erfaring som ekstern konsulent inden for ledelsesudvikling og forandringsprojekter.
  • Stærke kompetencer til at designe og planlægge strategisk forankrede udviklingsforløb.
  • Evnen til at undervise i og facilitere ledelses- og organisationsudvikling.

Som person er du:

  • Teoretisk, forskningsmæssigt og praktisk velforankret inden for ledelses- og organisationsudvikling, og du publicerer gerne løbende artikler og bøger.
  • Kendetegnet ved et højt drive, og du brænder for at skabe resultater.
  • En dygtig netværker. Du har stort netværk af kunder og samarbejdspartnere – og en veludviklet evne til at skabe nye projekter og omsætning.
  • Motiveret for at indgå i og bidrage til fællesskabet og LEADs fortsatte udvikling.

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til projektkonsulent Valdemar Bjergvang på: vb@lead.eu

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, så snart vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at ringe til Valdemar Bjergvang på telefon:+45 22 70 34 60

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om LEAD og vores kunder

I LEAD arbejder vi målrettet med at opbygge vores kunders ledelseskompetencer, organisationsstruktur, kultur og arbejdsformer samtidig med, at der bliver skabt forretningsresultater.

Vores kunder er store danske private og offentlige virksomheder, der er i rivende udvikling. Vi sætter en ære i at skabe varige forbedringer i vores kunders organisationer og bliver i stigende grad inviteret til at stå for en række af deres afgørende projekter – ledelsesudviklings- og forandringsprojekter, især inden for ledelsesudvikling med 360-graders feedbackværktøjer og sparring; ledergruppeudvikling, ledelse af samarbejder og værdikæder på tværs; store talent- og ledelsesudviklingsprogrammer, der skal understøtte implementeringen af strategiske dagsordener m.m

Du er måske også interesseret i: