Vil du være med til at skabe endnu bedre og mere effektive organisationer? Og er du motiveret for at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor du samarbejder med nogle af landets dygtigste ledelseskonsulenter og vidensproducenter?

 

Så er du måske den nye chefkonsulent, vi leder efter, til vores kontor i Aarhus. Du bliver en del af et ambitiøst fagligt hus, hvor vi konstant sætter barren højt for at bevare positionen som first movers og agendasættende på ledelses- og organisationsudviklingsområdet. Det er afgørende for os at samarbejde med de absolut bedste specialister på feltet, og vi tilbyder derfor også en attraktiv lønpakke, gode udviklingsmuligheder og en høj grad af frihed og fleksibilitet.

 

Om os

Vores kunder er store danske private og offentlige virksomheder. Vi bliver i stigende grad inviteret til at stå for en række af deres største ledelsesudviklings- og forandringsprojekter, hvilket særligt omfatter ledelsesudvikling med 360-graders feedbackværktøjer og sparring, ledergruppeudvikling, ledelse af samarbejder og værdikæder på tværs og store lederudviklingsprogrammer, der skal understøtte og implementere strategiske dagsordener.

Vi sætter en ære i at skabe varige forbedringer i vores kunders organisationer.  Vi arbejder derfor målrettet med at opbygge vores kunders ledelseskompetencer, strukturer og arbejdsformer – samtidig med, at der skabes forretningsresultater.

Vores DNA er et højt fagligt niveau med metoder udviklet i en værdiskabende kombination af forskning og praksis. Vi adskiller os fra de fleste andre konsulenthuse ved at være reelt vidensproducerende og ”first-movers” ift. nye effektive arbejdsformer indenfor ledelse, talentudvikling og uddannelse af organisationsudviklingskonsulenter.

Vores kultur er mest klan – en uformel begejstret, fagligt og opgavefokuseret iværksætterflok med en ligefrem tone, hvor arbejde, venskaber og privatliv smelter sammen for de fleste.

Vi er ”to-armede” rent fagligt og arbejder i krydsfeltet imellem leadership & management, relationer & styring, evidens & konstruktionisme på et grundlag af amerikansk pragmatisme.

 

Faglig udvikling i højsædet

“Hos os vil du få styrket din faglighed med stærke metoder og kompetencer samt en bred forretningsforståelse. Vi sætter en ære i kontinuerligt at udvikle og udfordre os selv og vores konsulenter.

Du kommer til at indgå i et samarbejder med kollegaer, der oftest har en kombination af forskerbaggrund, ledelsesbaggrund, forfatterskab og mange års erfaring med ledelsesudvikling og organisationsforandring.

Derudover samles vi en gang hver måned til en intern faglig udviklingsdag, hvor vi sammen vidensudvikler og kigger på nye tendenser og trends.”

– Thor Molly-Søholm, CEO i LEAD

 

Dine primære arbejdsområder

Som chefkonsulent har du ansvaret for at designe, facilitere, undervise og drive skræddersyede ledelsesudviklings- og forandringsprojekter igennem alle faser for kunder i store offentlige og private virksomheder.

Du får dels dine opgaver gennem LEAD, men skaber dem også gennem dit netværk af kunder og samarbejdspartnere. Du er hos kunderne 2-3 dage om ugen, hvor du afdækker virksomhedens behov, indsamler viden, underviser og præsenterer dine løsninger.

Vi arbejder i hele Danmark, og du skal derfor være indstillet på i perioder at have ca. 2-5 rejsedage pr måned, typisk i Danmark, men også enkelte dage i udlandet. Vi ser helst en ny kollega bosiddende i Midtjylland.

 

Kvalifikationer:

  • Minimum 8-års erfaring som udviklingskonsulent inden for ledelsesudvikling og forandringsprojekter – helst som selvstændig ekstern konsulent eller i et konsulenthus
  • Stærke kompetencer til at designe og planlægge strategisk forankrede udviklingsforløb
  • Dygtig underviser i, og facilitator af, ledelsesudvikling og organisationsforandring
  • Teoretisk, forskningsmæssigt og praktisk velforankret inden for ledelses- og organisationsudvikling
  • Det er en fordel, hvis du allerede løbende publicerer artikler og bøger
  • Kommunikation på højt niveau – både på dansk og engelsk

Som person har du et højt drive, og du brænder for at skabe resultater. Du har et stort netværk af kunder og samarbejdspartnere – og en veludviklet evne til at skabe nye projekter og omsætning. Derudover har du lyst til at indgå i samarbejder med dine kolleger og til at bidrage positivt til fællesskabet og vores fortsatte udvikling.

 

Lyder det som et relevant næste skridt for dig?

Send din ansøgning og dit CV inden 1. august 2019 via mail til CEO Thor Molly-Søholm: tms@lead.eu.

Har du spørgsmål til jobbet, tøv ikke med at ringe til Thor Molly-Søholm, +45 53558700.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Om LEAD – enter next level
LEAD er et konsulenthus med ekspertise i ledelse og organisationsudvikling. Vi hjælper både private og offentlige organisationer med at udvikle bedre ledelse og bedre organisationer, og vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede ydelser, uddannelser og kurser. Vi er drevet af tårnhøj faglighed, store ambitioner og et ønske om at gøre en forskel. For vores kunder, og for samfundet.